Crooners-Echo-boeken

Eigenschappen Crooners Echo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3x45 min.
Geluid
Exclusief

Crooners Echo boeken?

Crooners Echo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Crooners Echo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Crooners Echo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Crooners Echo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Crooners Echo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Crooners Echo

Extra informatie Crooners Echo

Crooners Echo. Denk daarbij aan Frank Sinatra, Ray Charles, Andy Williams, Tony Bennett, Nat King Cole, Louis Prima, Bobby Darin en oh ja onze geliefde Louis Armstrong. Dit zijn enkele van de legendes die ongetwijfeld de betekenis van de term ‘crooning’ hebben gevormd. Dat was het gedenkwaardige maar toch levendige verleden.
Crooners Echo, uit Amsterdam bewondert die talloze iconen uit de soul- en jazzmuziek, die zich op verfijnde wijze een weg baanden door de meest succesvolle tijden die het standaard jazz- en populaire muziektijdperk zou doormaken. Sta hen toe om dit aan u over te brengen: Delen is waar echte muziek over gaat!

Crooners Echo is onderdeel van een unieke samenwerking tussen BURO2010 en Beste Bands / Eventfabriek.

Crooners Echo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Crooners Echo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Crooners Echo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Crooners Echo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag