TOF! Partyband

Eigenschappen TOF! Partyband boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

TOF! Partyband boeken?

TOF! Partyband boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van TOF! Partyband.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van TOF! Partyband.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van TOF! Partyband ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van TOF! Partyband plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie TOF! Partyband

TOF! is een geliefde band in het uitgaanscircuit. Ze zijn dan ook regelmatig te zien op de grotere evenementen, feesten en dancings door het hele land. Het repertoire is erg breed variërend van top 40, feest, dance, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hotste hits. Tof! speelt zijn repertoire zoals een DJ draait. Zonder te lange stiltes vloeit het ene nummer over in het andere nummer, waardoor iedereen blijft dansen. Tof! is een echte band vol energie. Als je éénmaal bij Tof! bent geweest zul je beamen ‘deze band weet alles van feesten!’.De presentatie van Tof! is bruisend. Er gebeurt veel op het podium, de band doet er alles aan om het publiek te behagen. Een Tof! optreden is dan ook altijd een ware happening vol sfeer en actie. Door de jarenlange ervaring van de bandleden kent Tof! zijn plaats en weet de band het publiek altijd een onvergetelijk optreden te bezorgen.Een reusachtig videoscherm en plasmaschermen met live beelden, prachtig decor en lichtshow zorgen ervoor dat Tof! niet alleen leuk is om naar te luisteren en uit je dak te gaan, maar ook om naar te kijken. Tof! heeft een avondvullend programma met vier sets van 40 minuten.
Met de TOF! Partyband is een fantastisch en veelzijdig avondvullend programma gegarandeerd een succes! 

TOF! Partyband boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van TOF! Partyband.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van TOF! Partyband, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van TOF! Partyband en de eventuele overige kosten om een optreden van TOF! Partyband mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van TOF! Partyband.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor TOF! Partyband. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van TOF! Partyband checken, een gratis optie plaatsen op TOF! Partyband en de boeking(en) van TOF! Partyband voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT TOF! Partyband, BOEKINGSBUREAU TOF! Partyband, BOEKINGSBURO TOF! Partyband, ENTERTAINMENTBUREAU TOF! Partyband, ENTERTAINMENTBURO TOF! Partyband, ARTIESTENBUREAU TOF! Partyband, BOEKINGSKANTOOR TOF! Partyband, IMPRESARIAAT TOF! Partyband, MUZIEKBURO TOF! Partyband, MUZIEKBUREAU TOF! Partyband, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU TOF! Partyband, ARTIESTENBOEKINGSBURO TOF! Partyband, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR TOF! Partyband.

 

Offerte TOF! Partyband aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag