Luchtacrobatiek boeken

Eigenschappen Luchtacrobatiek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Luchtacrobatiek boeken?

Luchtacrobatiek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Luchtacrobatiek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Luchtacrobatiek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Luchtacrobatiek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Luchtacrobatiek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Luchtacrobatiek

Extra informatie Luchtacrobatiek

Deze acts wordt gezien als de allerbeste tissu-act. Deze acts komen uit Quidam, show van Cirque du Soleil. Deze acrobaten zijn beschikbaar voor de zakelijke markt en wordt vanwege de veiligheidsaspecten door ons geproduceerd. Het zijn unieke en bijzondere producties van hoogstaande kwaliteit waarin de show jouw event tot een hoogtepunt brengt, letterlijk en figuurlijk.
Tijdsduur: ca 5 minuten.

Podium: in overleg

Luchtacrobatiek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Luchtacrobatiek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Luchtacrobatiek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Luchtacrobatiek.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Luchtacrobatiek en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Luchtacrobatiek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag