De Strik boeken

Eigenschappen De Strik boeken

Prijs
Op aanvraag

De Strik boeken?

De Strik boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Strik.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Strik.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Strik ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Strik plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De Strik

U zoekt een opvallende openingshandeling voor uw (nieuwbouw) bedrijfspand, kantoor of gebouw! Al eens aan een reusachtige strik boven de entree gedacht? Een enorm grote strik in de bedrijfskleuren waarbij het lint rondom de gevel van het gebouw loopt? Of een mooie rode strik met bijpassende rode loper?

Wij pakken uw pand in als een groot cadeau met een enorme strik en bijpassend lint. Het zal niemand ontgaan dat er een feestelijke opening gaat plaatsvinden. Op het moment dat de VIP het lint voor uw deur door knipt schieten er talloze dwarrels & streamers door de lucht: Het pand is geopend en uw gasten kunnen naar binnen.

Deze openingsact is ook een ideale combinatie met de spectaculaire act van De Rode Lopers!

De Strik boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Strik, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Strik en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Strik.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Strik aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag