Blizzert boeken

Eigenschappen Blizzert boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 4,5 uur
Geluid
Geluid/ licht tot ca. 1000 p.

Blizzert boeken?

Blizzert boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Blizzert.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Blizzert.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Blizzert ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Blizzert plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Blizzert

Extra informatie Blizzert

Eén band, twee gezichten. Een jonge, frisse band, die zich profileert op twee fronten. Sterk in discotheken met een breed en up-to-date repertoire. Stijlvol op bruiloften en van alle markten thuis om zo feilloos te kunnen aansluiten op iedere situatie en sfeer. Van dans tot rock met prachtige medley’s uit de jaren 70-80. Blizzert (voorheen Extrema) geniet als band een goede naam en beschikt over jarenlange ervaring in beide situaties.

Blizzert boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Blizzert.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Blizzert mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Blizzert.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Blizzert aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag