Skyblasters

Eigenschappen The Skyblasters – Bigband boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

The Skyblasters – Bigband boeken?

The Skyblasters – Bigband boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Skyblasters – Bigband.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Skyblasters – Bigband.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Skyblasters – Bigband ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Skyblasters – Bigband plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Skyblasters – Bigband

Extra informatie The Skyblasters – Bigband

Een bijzondere Bigband met als thuisbasis Baarn (sinds 1993).
Enthousiaste muzikanten afkomstig uit verschillende plaatsen in Nederland, komen wekelijks op dinsdagavond bij elkaar om samen muziek te maken: swingend, jazzy, popsongs alles, waar we samen lol in hebben, dat spelen we met verve en vaak met een knipoog. De bezetting is compleet: trompetten, trombones, saxofoons en een volledige ritmesectie. Bandleider is Jacco Minnaard..
The Skyblasters spelen verschillende keren per jaar op allerlei locaties en evenementen: kroegen, straatfeesten, jazzfestivals, tuinfeesten, schoolgala’s.
Neem contact met ons op als u wilt kennismaken met een vrolijke, gevarieerde en eigenzinnige band.

The Skyblasters boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Skyblasters, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Skyblasters.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT The Skyblasters, BOEKINGSBUREAU The Skyblasters

Offerte The Skyblasters – Bigband aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag