Tilt

Eigenschappen Tilt boeken

Prijs
v.a. 3.250
Tijdsduur
3x 45 min.
Geluid
Op aanvraag

Tilt boeken?

Tilt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tilt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tilt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tilt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tilt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tilt

Dynamische en moderne band met een inmiddels gevestigde naam in het circuit. Al reeds jaren de meest gevraagde band. Tilt is vooral naast uiterst muzikaal, ook speels, vriendelijk en allround. Discotheken, personeelsfeesten, bruiloften, feesttenten, artiestenbegeleidingen of andere gelegenheden zijn met Tilt altijd geslaagd. Naast alle drukke werkzaamheden van iedere muzikant binnen deze formatie, neemt iedereen een belangrijk deel van de (background-) vocalen voor zijn rekening wat fantastisch koorwerk oplevert. In 1980 werd de formatie ‘TILT’ door vijf enthousiaste jongens opgericht die samen één grote hobby hadden: muziek maken! Door de jaren heen en na wat wisselingen is ‘TILT’ uitgegroeid tot een professionele allround band die op welke gelegenheid dan ook de zaal ‘plat’ speelt. Medeoprichter Frenk de Wert neemt de leadzang en de waanzinnige presentatie op een zeer spontane wijze voor zijn rekening, waarmee hij keer op keer de zaal voor zich wint. Toetsenist Hanz Beekman, ook een TILT-muzikant van het eerste uur, zorgt naast het bespelen van moderne apparatuur voor een heel belangrijk deel van de leadzang. Topgitarist Michiel van den Boer weet als geen ander het publiek op uitgekiende wijze te entertainen. Naast zijn gitaar bespeelt hij bovendien drums, toetsen, en zingt hij. Bassist Peter Vennings bespeelt naast de basgitaar ook de trompet. Drummer Conny Bens voegt door zijn sublieme stijl aan elk nummer weer iets speciaals toe. Samen met de bassist zorgt hij voor de strakke basis van de band. Naast alle drukke werkzaamheden van iedere muzikant in deze formatie, neemt iedereen een belangrijk deel van de (background-) vocalen voor zijn rekening, wat een fantastisch koorwerk oplevert. Uiteraard wordt er bij de optredens gebruik gemaakt van de moderne geluids- en (computergestuurde) lichtapparatuur, wat vanuit de zaal bediend wordt door Carlo de Wert (geluid) en Kees Verhoeven (licht). Dit zijn twee vakmensen van de bovenste plank die de perfectie van de muzikanten laten horen en in het licht zetten. De Tilt-formule werkt altijd!!.

Tilt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tilt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tilt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tilt en de eventuele overige kosten om een optreden van Tilt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tilt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tilt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tilt checken, een gratis optie plaatsen op Tilt en de boeking(en) van Tilt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tilt, BOEKINGSBUREAU Tilt, BOEKINGSBURO Tilt, ENTERTAINMENTBUREAU Tilt, ENTERTAINMENTBURO Tilt, ARTIESTENBUREAU Tilt, BOEKINGSKANTOOR Tilt, IMPRESARIAAT Tilt, MUZIEKBURO Tilt, MUZIEKBUREAU Tilt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tilt, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tilt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tilt.

 

Offerte Tilt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag