pubquiz boeken

Eigenschappen PubQuizXL boeken

Prijs
v.a. 2.450
Tijdsduur
Binnen 5 uur

PubQuizXL boeken?

PubQuizXL boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van PubQuizXL.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van PubQuizXL.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van PubQuizXL ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van PubQuizXL plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van PubQuizXL

Extra informatie PubQuizXL

Ontzettend populair in Nederland is de pubquiz. Mensen geven zich op in groepen en doen mee aan dit ontzettend leuke en gezellige fenomeen.

Uniek in zijn soort is echter de PUBQUIZ. XL

Een avondvullende show waarin de pubquiz centraal staat. Het speciale aan de Pubquiz xl is dat er gebruik wordt gemaakt van een zeer goede 8 – koppige live band. Deze show is bij uitstek geschikt voor een dorps – of personeels feest. Net als bij een gewone quiz wordt aan het publiek een aantal vragen voorgelegd. Deze worden in 9 rondes afgewerkt. Bij de Pubquiz XL worden er vragen gesteld met behulp van een geweldige live band.
.
En of dat nog niet genoeg is, na afloop speelt de band nog een set (max. 1 uur) met heerlijke dansmuziek.

In totaal duurt de show vijf uur.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor PubQuizXL. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van PubQuizXL checken, een gratis optie plaatsen op PubQuizXL en de boeking(en) van PubQuizXL voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte PubQuizXL aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag