Mark Labrand (DJ)

Eigenschappen Mark Labrand (DJ) boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Mark Labrand (DJ) boeken?

Mark Labrand (DJ) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mark Labrand (DJ).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mark Labrand (DJ).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mark Labrand (DJ) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mark Labrand (DJ) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Mark Labrand (DJ)

Mark Labrand (DJ) is als Radio538-diskjockey, tv-presentator & voice bekend bij de jeugd van Nederland. Zijn kenmerkende, energieke stemgeluid en aanstekelijke enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat Mark een veel gevraagde personality is voor commercials, voice-overs, merkactivaties & productintroducties.
Vanaf nu is Mark ook als DJ te boeken voor exclusieve gelegenheden. Samen met zijn side-kick Stas Swaczyna, bekend als producer van oa Miss Montreal, Do en Los Frequencies, zet Mark een opvallende show neer. Hits van toen en nu paseren in no time de revue; de set van Mark Labrand is het hoogtepunt van de avond waarbij het motto ‘dansen tot je erbij neervalt’ een understatement is. Door Mark Labrand gaan de voeten van de vloer, voor jong en oud. Mark is erg vaak te vinden door heel Nederland.

Mark Labrand (DJ) boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mark Labrand (DJ).

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mark Labrand (DJ), neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mark Labrand (DJ) en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mark Labrand (DJ).
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Mark Labrand (DJ) en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Mark Labrand (DJ) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag