Baskerville

Eigenschappen Baskerville boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Baskerville boeken?

Baskerville boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Baskerville.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Baskerville.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Baskerville ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Baskerville plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Baskerville

Het jaar 2010 werd het jaar van Baskerville. Nog voor het verschijnen van de 1e single is dit producersduo als eerste Nederlandse act toegevoegd aan de line-up van het Sziget Festival. Daar bouwden ze zo’n groot feestje, dat er vandaag de dag nog steeds over nagepraat wordt én werden ze gebombardeerd tot 3FM Serious Talent.
De rauwe, stuwende producties van Baskerville zijn doorspekt met een flinke dosis Electro, Funk-Hiphop en Rock. Hun remixen; ‘Q&A’ van Pete Philly & Perquisite, ‘On My Shoulder’ van The Do en ‘I Wanna Rock’ van Twisted Sister, vonden alle hoeken en gaten dankzij het wereld wijde web.    3FM omschrijft hun muziek als volgt: ‘Baskerville is Brazilian-wax-zaagtanden muziek uit een duivelse stad: intens, verleidelijk, heftig, onverschrokkken en avontuurlijk.’  De muziek van het producersduo Baskerville is dat allemaal en nog tegelijk ook! En ook nog een tikje mysterieus – de naam is niet voor niets ontleend aan het meest spookachtige avontuur dat Sherlock Holmes en zijn trouwe metgezel Dr. Watson beleefden-.  
Aan het debuutalbum ‘Disco Biscuits’ van Baskerville werken grote namen mee: Pete Philly, Jacqueline Govaert, Bob Rogers, Bade en E1Ten (Gotcha). De bijbehorende tour wordt conceptueel het land in gestuurd als clubavond, waarin de liveshow van de heren aangevuld wordt met dj’s Henzel & Disco Nova en andere gast dj’s. Wegens het succes van deze tour krijgt de clubavond een vaste thuisbasis in Patronaat Haarlem onder dezelfde noemer.
De komende maanden zal Baskerville dance EP’s en remixen releasen voor diverse labels en andere artiesten. Ze zijn beschikbaar als dj set voor clubs en festivals dit seizoen, waarvan Eurosonic, Bungalup, Palmpop, Kaktus op die Vlaktes (Zuid Afrika), Bevrijdingspop Rotterdam, Dreamfields en Zwarte Cross reeds een feit zijn. Tussendoor besteden ze zoveel mogelijk studiotijd aan de opvolger van het succesvolle debuutalbum.

Baskerville boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Baskerville.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Baskerville, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Baskerville en de eventuele overige kosten om een optreden van Baskerville mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Baskerville.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Baskerville. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Baskerville checken, een gratis optie plaatsen op Baskerville en de boeking(en) van Baskerville voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Baskerville, BOEKINGSBUREAU Baskerville, BOEKINGSBURO Baskerville, ENTERTAINMENTBUREAU Baskerville, ENTERTAINMENTBURO Baskerville, ARTIESTENBUREAU Baskerville, BOEKINGSKANTOOR Baskerville, IMPRESARIAAT Baskerville, MUZIEKBURO Baskerville, MUZIEKBUREAU Baskerville, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Baskerville, ARTIESTENBOEKINGSBURO Baskerville, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Baskerville.

 

Offerte Baskerville aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag