lijn7

Eigenschappen Lijn 7 boeken

Prijs
v.a. 4.995
Tijdsduur
2 x 60 min.
Geluid
Incl. lichtshow en geluid tot 1000 personen

Lijn 7 boeken?

Lijn 7 boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lijn 7.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lijn 7.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lijn 7 ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lijn 7 plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Lijn 7

Extra informatie Lijn 7

Wie? Feestband Lijn 7 heeft zijn roots in het studentencircuit. De bandleden hebben elkaar leren kennen tijdens hun studententijd in – voornamelijk – Eindhoven. Wat ooit begon als een frivole studentenband is inmiddels uitgegroeid tot een band met een professionele uitstraling. Een blazerssectie en een accordeonist maken de bezetting van Lijn 7 compleet. Wat?. Het repertoire van Lijn 7 bestaat uit een perfecte mix van Nederlands-, Engels- en Franstalige covers. Van ‘Hey Jude’ tot ‘Smoorverliefd’ en van ‘Op een onbewoond eiland’ tot ‘Non non, rien n’a changé’; een optreden van Lijn 7 is een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten en verrassingen. Nederlandstalige meezingers worden afgewisseld door Engels- en Franstalige klassiekers, TV-tunes en kinderliedjes laten het kind in je herleven en lekkere dansmuziek zorgt ervoor dat je kan swingen en springen. De energieke show zorgt ervoor dat de vonk tussen band en publiek al bij het eerste liedje overspringt.

Waar? Lijn 7 bewijst al meer dan 7 jaar uitermate geschikt te zijn voor studentenfeesten, sportfeesten, bedrijfsfeesten, kroegen en festivals. Licht en geluid worden steeds perfect afgestemd op de gelegenheid en de locatie. Hetzelfde geldt voor het repertoire en de speeltijd.

 

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lijn 7, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lijn 7 en de eventuele overige kosten om een optreden van Lijn 7 mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lijn 7.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Offerte Lijn 7 aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag