Popgunnn-boeken

Eigenschappen POPGUNNN boeken

Prijs
v.a. 3.995
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

POPGUNNN boeken?

POPGUNNN boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van POPGUNNN.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van POPGUNNN.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van POPGUNNN ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van POPGUNNN plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van POPGUNNN

Extra informatie POPGUNNN

BIOGRAFIE POPGUNNN

Alleen de aller vetste Dance, Rock en Hip Hop tracks knallen live door de speakers zodra deze strakke 6-koppige band het podium betreedt.

In één doorlopende set van 90 minuten vliegen 60 Hits zonder onderbrekingen je om de oren en zorgt keer op keer voor een ongekend fijn muzikaal oorgasme.

In 2015 vertrokken uit de startblokken en inmiddels al door heel Nederland en daar buiten te zien op menig festival, lokale feesttent, regionaal dorpsfeest, studentenfeest en hockeyfeest waar de band een spoor van intens geluk achterlaat. Als vaste begeleidingsband van de wereldberoemde 9o’s act 2Unlimited was de band ook de afgelopen drie jaar te zien in o.a. Sportpaleis Antwerpen, Goffertpark Nijmegen, Malieveld Den-Haag en meerder 90’s Festivals in Scandinavië.

Met ijzersterk bedachte Mash Ups & Medleys worden alleen de beste Hits moeiteloos aan elkaar geregen en is een uitzinnig groot feest gegarandeerd.

Van headbangers van Metallica tot meezingers van Avicii, van bouncers van Jay Z en The Prodigy tot de 90’s Classics van 2Unlimited en Peter Andre.

Voeg er héél veel interactie, een flinke dosis CO2, Confetti Shots en Lasers aan toe en je hebt een onvergetelijke live show!

VOCALS – ASTRID KUNST

VOCALS – ALEX SAMS

KEYS – YONO RAKSOWIDJOJO

GUITAR – DOMINICK AMATSAHIP

BASS & MOOG – REINIER BLOMMAERT

DRUMS – ERIK LAND

POPGUNNN boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van POPGUNNN.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van POPGUNNN, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van POPGUNNN mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van POPGUNNN.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van POPGUNNN voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte POPGUNNN aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag