Glamourama

Eigenschappen Glamourama boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3x 45 min.
Geluid
Op aanvraag

Glamourama boeken?

Glamourama boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Glamourama.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Glamourama.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Glamourama ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Glamourama plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Glamourama

Extra informatie Glamourama

Met 12 man sterk is Glamourama! de grootste en vrolijkste coverband van Nederland. Deze kleurrijke showband valt meteen op door de 4 (!) zangeressen op front, die met hun aanstekelijke enthousiasme en vrolijke repertoire-met-hoog-meezinggehalte het publiek ieder optreden weer mee weten te krijgen. De bandleden van Glamourama! hebben plezier tijdens het spelen en de energie die daarbij van het podium af spat, slaat meteen over op het aanwezige publiek. Het repertoire is verrassend en veelzijdig: veel medleys van de wat foutere feestnummers (denk aan de Toppers in Concert of het Foute Uur van Q-Music en je weet wat Glamourama! speelt), maar ook veel disco en danceclassics en de grootste hits uit de jaren 70, 80 en 90. Spectaculair en herkenbaar en voor elk wat wils.
Al ruim 10 jaar behoort Glamourama! tot de top van het evenementencircuit. Naast een spetterende feestband is Glamourama! een uitstekende begeleidingsband. De professionele en sympathieke muzikanten hebben hun sporen verdiend in de muziekwereld. De bandleden van Glamourama! staan regelmatig op het podium met o.a. Jan Smit, Gerard Joling, Anita Meyer, Frans Bauer, Dean Saunders, Nick & Simon en Trijntje Oosterhuis. Muzikanten die hun vak verstaan en serieus nemen en dat is terug te zien en horen op het podium.
Glamourama! was o.a. te zien en te horen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse Feesten, TT Nacht in Assen, Roze Maandag in Tilburg, Parkfeesten Oosterhout, Midzomergrachtfestival in Utrecht, Gouden Pijl in Emmen, North Sea Regatta in Scheveningen en op het hoofdpodium van het Zwarte Cross Festival.
Van sjieke congressen tot dampende feesttenten, Glamourama! is dè garantie voor een perfect geslaagd feest!

Glamourama boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Glamourama.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Glamourama, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Glamourama en de eventuele overige kosten om een optreden van Glamourama mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Glamourama.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Glamourama aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag