Stringlights boeken

Eigenschappen Stringlights boeken

Prijs
Op aanvraag

Stringlights boeken?

Stringlights boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Stringlights.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Stringlights.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Stringlights ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Stringlights plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Stringlights

Extra informatie Stringlights

U zoekt een meer klassieke opening voor uw evenement? Misschien een openingsact op een kasteel of een openingsshow in de tuin van een landgoed? Van een diner tot een feestavond. Wij hebben voor u een passende opening.

Een adembenemend effect voor de opening van uw diner wanneer vele violisten langs de dinertafels lopen!!. Alleen hun fluorescerende strijkstokken en violen zijn zichtbaar in het black-light. Geheel van deze tijd en toch klassiek!

Deze spectaculaire act is geschikt voor een bedrijfsfeest, privefeest of congres. Ook laat deze act zich heel goed combineren met bijvoorbeeld de openingsact Ballon Illusie.

Stringlights boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Stringlights, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Stringlights en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Stringlights.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Stringlights aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag