Magic Mike boeken

Eigenschappen Magic Mike boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Magic Mike boeken?

Magic Mike boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Magic Mike.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Magic Mike.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Magic Mike ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Magic Mike plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Magic Mike

Extra informatie Magic Mike

Biografie Magic Mike

Hoe dan? Ik sta d’r met mijn neus bovenop!”, is een veelgehoorde kreet wanneer Mike met zijn verbluffende trucs tussen het publiek doorloopt. Daarom is een tafelgoochelaar dé ideale manier om tijdens uw (bedrijfs)feest, bruiloft of open dag de gasten die onvergetelijke, magische ervaring te laten beleven waar nog lang over nagepraat zal worden.

Met een combinatie van goocheltrucs, zakkenrollerij en mindreading is een goochelaar perfect in te zetten als ijsbreker op recepties, om de sfeer op gang te krijgen bij een bedrijfsfeest, of als extraatje tijdens welke gelegenheid dan ook. Daarnaast kan een tafelgoochelaar mensen met elkaar in contact brengen en is hij hierdoor een welkome aanvulling bij netwerkborrels. Een tafelgoochelaar is uitermate geschikt om in een restaurant of tijdens een sjiek diner, rond te laten lopen en de gasten te laten vermaken op een smaakvolle, magische wijze. Ook is er de mogelijkheid om Mike tijdens of na zijn table-magic act een centrale act te laten verzorgen.

Magic Mike boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Magic Mike, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Magic Mike en de eventuele overige kosten om een optreden van Magic Mike mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Magic Mike.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Magic Mike. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Magic Mike checken, een gratis optie plaatsen op Magic Mike en de boeking(en) van Magic Mike voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Magic Mike aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag