Voetbal VR boeken

Eigenschappen VR Voetbal boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

VR Voetbal boeken?

VR Voetbal boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van VR Voetbal.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van VR Voetbal.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van VR Voetbal ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van VR Voetbal plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie VR Voetbal

Virtual reality Voetbal

Voetbal vr is een virtual reality game waarbij de deelnemer de virtuele keeper is die de ballen van spelers moet tegenhouden. De touch controllers zijn je handschoenen waarmee je de ballen kan stopppen en zelfs vangen. De schoten komen met verschillende snelheden en zijn zeker niet allemaal makkelijk te stoppen ! Een totaal score zorgt voor het wedstrijd element.

VR Voetbal boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van VR Voetbal, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van VR Voetbal en de eventuele overige kosten om dit mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van VR Voetbal.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte VR Voetbal aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag