Bobslee simulator boeken

Eigenschappen Bobslee simulator boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Bobslee simulator boeken?

Bobslee simulator boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bobslee simulator.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bobslee simulator.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bobslee simulator ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bobslee simulator plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bobslee simulator

Bobsleeën voor iedereen op elke evenement!

Onze mobiele bobslee simulator is ontwikkeld met het idee bezoekers van evenementen de sensatie en snelheid van het bobsleeën te laten ervaren. Er wordt plaatsgenomen in een originele wedstrijd bobslee, waarbij één deelnemer stuurt en de tweede deelnemer via de loopband voor een snelle start zorgt. Deze start en natuurlijk het volgen van de ideale lijn door goed te sturen, bepalen uiteindelijk of er een snelle tijd wordt neergezet.

De bobslee simulator leent zich uitstekend (zoals veel van onze winteractiviteiten) voor evenementen met een winter(sport) thema of voor kerst en nieuwjaars (bedrijfs)feesten. Branding op de bobslee simulator is eenvoudig te realiseren en zorgt voor een opvallende en persoonlijke uitstraling!

Bobslee simulator boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bobslee simulator, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bobslee simulator en de eventuele overige kosten om dit mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bobslee simulator.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Bobslee simulator aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag