Me Robot boeken

Eigenschappen Me Robot boeken

Prijs
Op aanvraag

Me Robot boeken?

Me Robot boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Me Robot.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Me Robot.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Me Robot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Me Robot plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Me Robot

Extra informatie Me Robot

Me Robot inhuren?

Bij de ontwikkeling van Me Robot waren ze het er snel over eens, naast een strakke vormgeving en diverse functionaliteiten moest deze creatie vooral opvallen. Gezien worden.

Of dit nu cruisend door een winkelcentrum is, een openingsact van een grote show, een onderdeel van productpresentatie of gewoon het doorknippen van een lintje, Me Robot is duidelijk in beeld. In het rood, groen of blauw? Me Robot laat zich leiden door de geldende huisstijl of de wens van de klant. Branding geen probleem! Logo’s of reclameteksten prima! Videoboodschappen, gesproken teksten of muziek, allemaal mogelijk. Ook meegenomen; 2.20 meter laat zich duidelijk zien in een mensenmassa. Zijn bewegingen?  ‘Smooth’ en geluidloos!

Maar waar Me Robot zich vooral in onderscheid is zijn gave om een gesprek aan te gaan, bezoekers te complimenteren, de weg naar de juiste stand te wijzen, of gewoon welkom te heten met het verzoek te gaan zitten. Inderdaad, Me Robot heeft iets menselijks.

Me Robot boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Me Robot, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Me Robot.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Me Robot. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Me Robot aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag