Kiek Now Us

Eigenschappen Kiek Now Us boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Kiek Now Us boeken?

Kiek Now Us boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kiek Now Us.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kiek Now Us.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kiek Now Us ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kiek Now Us plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kiek Now Us

Kiek Now Us is een onvervalste rock en loll-band, die met een mengeling van dialectrock, ouderwetse rock ‘n roll én eigen werk elke tent op zijn kop zet!
Kiek Now Us is een rock en rollband met zijn wortels in de Achterhoek. Aan het eind van het jaar 2000 werd daar, in een klein dorpscafé, de eerste aanzet gegeven tot wat later Kiek Now Us zou worden. Een aantal muzikanten in spé besloot een band te beginnen, en de eerste jaren werd er regionaal al een goede live-reputatie opgebouwd. Gemoedelijk, energiek én gezellig!Sinds 2004 toeren de vijf bandleden van Kiek Now Us ieder jaar door voornamelijk Oost-Nederland. De ervaren muzikanten van Kiek Now Us weten met spetterende optredens in het hele land dan ook een nog steeds groeiende schare liefhebbers te bereiken.
Het repertoire van Kiek Now Us bestaat uit een mix van covers en eigen nummers. Zowel Engels- en Nederlandstalige covers als dialectnummers worden met het kenmerkende enthousiasme van Kiek Now Us de zaal ingeslingerd. Alles van Elvis Presley’s ‘Hound Dog’ tot ‘Daldeejen’ van Normaal bevindt zich in de setlist, die geen optreden hetzelfde is.Ook timmert Kiek Now Us hard aan de weg met eigen nummers. In 2006 werd de eerste single van de band uitgebracht, ‘Viva La Roggebrood’. Een ‘vol gas’-feestnummer én een wereldhit in de Achterhoek! In 2008 volgt de lang verwachte opvolger, ‘Proosten op het Oosten’: een krachtig rocknummer, waarvan het onderwerp zich wel laat raden…In 2010 laat Kiek Now Us weer duidelijk van zich horen: de nieuwe single ‘Hemel Zonder Bier’ is begin 2010 uitgebracht en wordt in het hele land bijzonder goed ontvangen. Radiostations in het hele land hebben het nummer opgepikt en feestvierders zingen het aanstekelijke nummer overal luidkeels mee! Eind 2010 is de single ‘Zin An Leaven’ uitgebracht, en in 2011 komt Kiek Now Us samen met collega-bands Mooi Wark, WC Experience en De Richards met de single “Zomerfeesten”.Kiek Now Us is door de jaren heen ook in de media niet onopgemerkt gebleven. Door TV-optredens bij onder andere RTL 4 en TV Gelderland en interviews en optredens bij onder meer 3FM en vele regionale radiostations, laat Kiek Now Us ook op radio en TV geregeld van zich horen.
De laatste jaren is Kiek Now Us in het hele land een veelgevraagde live-band. Ook in 2012 zet deze trend zich onveranderd door! Door de vlammende live-shows met veel interactie met het publiek en een onverminderd enthousiasme verovert de band steeds meer podia. Met optredens bij tentfeesten, festivals, kermissen, in discotheken en andere evenementen toert Kiek Now Us weer vol gas door! 

Kiek Now Us boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kiek Now Us.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kiek Now Us, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kiek Now Us en de eventuele overige kosten om een optreden van Kiek Now Us mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kiek Now Us.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kiek Now Us. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kiek Now Us checken, een gratis optie plaatsen op Kiek Now Us en de boeking(en) van Kiek Now Us voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Kiek Now Us, BOEKINGSBUREAU Kiek Now Us, BOEKINGSBURO Kiek Now Us, ENTERTAINMENTBUREAU Kiek Now Us, ENTERTAINMENTBURO Kiek Now Us, ARTIESTENBUREAU Kiek Now Us, BOEKINGSKANTOOR Kiek Now Us, IMPRESARIAAT Kiek Now Us, MUZIEKBURO Kiek Now Us, MUZIEKBUREAU Kiek Now Us, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Kiek Now Us, ARTIESTENBOEKINGSBURO Kiek Now Us, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Kiek Now Us.

 

Offerte Kiek Now Us aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag