Epica

Eigenschappen Epica boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Epica boeken?

Epica boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Epica.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Epica.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Epica ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Epica plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Epica

Vol trots kunnen we melden dat Agents After All de Limburgse metal-band Epica gaat boeken. Epica viert dit jaar haar 10 jarige jubileum en heeft in haar historie menig hoogtepunt gehad: uitgebreide tours door Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en stonden in Nederland op festivals als Pinkpop, Lowlands, Fields of Rock en Summer Darkness.Ze brachten in 2006 het prestigieuze boek/cd ‘The Road To Paradiso uit’. Het laatste album ‘Requiem of the Indifferent’ verscheen maart 2012. Epica is online een fenomeen: bijna 1,5 miljoen Facebook likes, miljoenen views op YouTube en een enorme schare trouwe fans wereldwijd.Op 23 maart 2013 zal Epcia wederom een hoogtepunt aan haar carriere toevoegen. De band staat dan in het Klokgebebouw in Eindhoven. Het 10 jarig bestaan wordt gevierd met een speciale show ‘Retrospect’ met speciale (internationale) gasten, een symphonie orkest én een koor van 70 man!

Epica boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Epica.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Epica, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Epica en de eventuele overige kosten om een optreden van Epica mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Epica.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Epica. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Epica checken, een gratis optie plaatsen op Epica en de boeking(en) van Epica voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Epica, BOEKINGSBUREAU Epica, BOEKINGSBURO Epica, ENTERTAINMENTBUREAU Epica, ENTERTAINMENTBURO Epica, ARTIESTENBUREAU Epica, BOEKINGSKANTOOR Epica, IMPRESARIAAT Epica, MUZIEKBURO Epica, MUZIEKBUREAU Epica, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Epica, ARTIESTENBOEKINGSBURO Epica, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Epica.

 

Offerte Epica aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag