Robbie Slee boeken

Eigenschappen Robbie Slee boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 30 min.
Geluid
Op aanvraag

Robbie Slee boeken?

Robbie Slee boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Robbie Slee.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Robbie Slee.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Robbie Slee ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Robbie Slee plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Robbie Slee

Jaren geleden stond Der Robbie Slee in de Oostenrijkse Alpen nog ski-les te geven. Tijdens de afdaling zong hij altijd gezellige liedjes waarmee hij de sfeer er goed in hield. Hij werd ontdenkt toen hij ski-les gaf aan een Nederlandse DJ, die hem introduceerde in vele zalen en op diverse evenementen! Dat sloeg in als een bom!

Der Robbie Slee is een geweldige act voor als het écht gezellig moet zijn. Ideaal voor ieder Bier- of Oktoberfest, kermis of braderie, bedrijfsfeest of bruiloft of natuurlijk tijdens carnaval! Deze spontane skileraar zingt gezellige Duitse Schlagers en aanstekelijke feestnummers. Betaalbaar top-entertainment!

Robbie Slee boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Robbie Slee.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Robbie Slee. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Robbie Slee aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag