WiesnExpress

Eigenschappen WiesnExpress boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

WiesnExpress boeken?

WiesnExpress boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van WiesnExpress.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van WiesnExpress.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van WiesnExpress ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van WiesnExpress plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van WiesnExpress

Extra informatie WiesnExpress

Biografie WiesnExpress
De 3-mans formatie WiesnExpress is dé act  voor elk Oktoberfest, bierfeest of ieder ander feest waar Duitse stimmung gewenst is. Een wervelende energieke show van 3 knotsgekke muzikanten die weten wat entertainen is!

WiesnExpress is het nieuwe ‘Party Trio’ voor alle Oktoberfesten en verwanten! Een denderende ‘party trein’ van 3 ras-entertainers die in een wervelende show binnen no-time de handjes in de lucht weten te krijgen. Het beste uit twee werelden, een mix tussen live muziek en tape-act, gebracht met de nodige humor. Resultaat, een betere interactie met het publiek door het inspelen op elke situatie. Het repertoire bevat de beste Duitse Schlagers en meezingers, voorzien van een ‘rockrandje’ met een lekkere beat die de hele tent laat meedeinen. Een betere garantie voor succes kunnen we niet geven!
WiesnExpress boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

WiesnExpress boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van WiesnExpress.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van WiesnExpress, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van WiesnExpress en de eventuele overige kosten om een optreden van WiesnExpress mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van WiesnExpress.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor WiesnExpress. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van WiesnExpress checken, een gratis optie plaatsen op WiesnExpress en de boeking(en) van WiesnExpress voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT WiesnExpress, BOEKINGSBUREAU WiesnExpress, BOEKINGSBURO WiesnExpress, ENTERTAINMENTBUREAU WiesnExpress, ENTERTAINMENTBURO WiesnExpress, ARTIESTENBUREAU WiesnExpress, BOEKINGSKANTOOR WiesnExpress, IMPRESARIAAT WiesnExpress, MUZIEKBURO WiesnExpress, MUZIEKBUREAU WiesnExpress, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU WiesnExpress, ARTIESTENBOEKINGSBURO WiesnExpress, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR WiesnExpress.

Offerte WiesnExpress aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag