Otto Lagerfett boeken

Eigenschappen Otto Lagerfett boeken

Prijs
v.a. 1.595
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Otto Lagerfett boeken?

Otto Lagerfett boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Otto Lagerfett.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Otto Lagerfett.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Otto Lagerfett ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Otto Lagerfett plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Otto Lagerfett

Extra informatie Otto Lagerfett

Biografie

Otto Lagerfett werd geboren op 23, 24 en 25 januari 1967 in Gummersbach, Duitsland.
Zijn moeder komt uit de deelstaat Schleswig-Holstein en zijn vader was boer en werd in het Russische Vladovostok geboren.
De opa van Otto was tot de Russische Revolutie in 1917 directeur van de Duitse Bitburger bierbrouwerij.
Zijn liefste oom, ome Werner Bockelmann, was jarenlang burgemeester van de mooie stad München, en tevens directeur van de Duitse Bundesbank.

Otto is samen met zijn twee oudere broers Klaus (geb 1921) en Manfred (geb 1939) liefdevol opgegroeid in het grote oude kasteel van de familie Lagerfett.
Zijn eerste instrument was een kleine Mundharmonika waarmee de jonge Schlagerkönig luid meespeelde op allerlei muziek van Duitse artiesten of andere wereldsterren.

Door deze grenzeloze fascinatie voor bekende artiesten, kwam Otto al gauw in aanraking met diverse bands waarmee hij mocht optreden in de plaatselijke kroeg of kermis.

Schlager König

Weldra stond Otto in het voorprogramma van bekende Duitse schlager artiesten. Dat Otto met deze optredens niet lang onopgemerkt kon blijven, was al meteen duidelijk.

Na een aantal weken werd Otto al angeruffen door de grote bekende Duitse talent scout Klaus von Lippe Biesterfeld.
Deze was razend enthousiast over de zangkunsten von der Otto en bood hem al snel een mega contract aan bij zijn von Bisterfeld Agency.
Het begin van de carrière van de Duitse schlager star was met deze deal beklonken.

Het eerste nummer in de grote carrière van de Duitse superster was in 1996 een feit. Het vrolijke nummer ‘Wenn Die Sonne Scheint’ werd een grote hit.
Daarna volgde nog vele hits, zoals het mooie ‘Für Dich Mama’ en vooral het nummer ‘Was sollen wir trinken 7 Tage lang’ werd door de Duitse jeugd luidkeels meegezongen.

Deze Schlager König is in te zetten op elk feest waar gezelligheid gewenst is dus niet alleen oktoberfeesten.

Hits zoals: ‘Ein Festival der Liebe’, ‘Du’, ‘Fiesta Mexicana’, ‘Griechesche Wein’ ‘Und Marie Der Letze Tanz Ist Nur Für Dich’, zullen u laten ontdekken waarom Otto in Duitsland niet meer normaal over straat kan lopen.

Uiteraard wordt dit alles live gezongen!

Otto Lagerfett boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Otto Lagerfett.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Otto Lagerfett, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Otto Lagerfett en de eventuele overige kosten om een optreden van Otto Lagerfett mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid vchecken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Otto Lagerfett aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag