Beppie Kraft

Eigenschappen Beppie Kraft boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Beppie Kraft boeken?

Beppie Kraft boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Beppie Kraft.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Beppie Kraft.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Beppie Kraft ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Beppie Kraft plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Beppie Kraft

Extra informatie Beppie Kraft

Biografie Beppie Kraft
Beppie Kraft groeide op in een muzikale familie en kreeg de muziek met de paple­pel ingegoten. Vader Jean Kraft (accordeonist, arrangeur en liedjesschrijver) was werkzaam bij Johny Hoes en zorgde dus voor een uitstekende muzikale bodem. Reeds op 11 jarige leeftijd zong zij voor een groot publiek het winnend Maastrichts carnavalsliedje “Diech bis mien nisjeke?.

Dit is de start van een indrukwekkende lijst van Limburgse hits die Beppie Kraft ondertussen op haar naam heeft staan.  Beppie weet op de een of andere manier haar publiek te “raken”?. Bijna ieder jaar trakteert ze haar fans op een geweldige meezinger of een onvervalste carnavalskraker.

Beppie Kraft is nog maar een bepaalde tijd van het jaar te boeken, maar de populariteit neemt alleen nog maar toe.
Beppie Kraft boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Beppie Kraft boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Beppie Kraft.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Beppie Kraft, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Beppie Kraft en de eventuele overige kosten om een optreden van Beppie Kraft mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Beppie Kraft.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Beppie Kraft. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Beppie Kraft checken, een gratis optie plaatsen op Beppie Kraft en de boeking(en) van Beppie Kraft voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Beppie Kraft, BOEKINGSBUREAU Beppie Kraft, BOEKINGSBURO Beppie Kraft, ENTERTAINMENTBUREAU Beppie Kraft, ENTERTAINMENTBURO Beppie Kraft, ARTIESTENBUREAU Beppie Kraft, BOEKINGSKANTOOR Beppie Kraft, IMPRESARIAAT Beppie Kraft, MUZIEKBURO Beppie Kraft, MUZIEKBUREAU Beppie Kraft, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Beppie Kraft, ARTIESTENBOEKINGSBURO Beppie Kraft, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Beppie Kraft.

 

Offerte Beppie Kraft aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag