moeflons

Eigenschappen Moeflons boeken

Prijs
v.a. 1.975
Tijdsduur
Avondvullend
Geluid
Incl. lichtshow en geluid tot 1000 personen

Moeflons boeken?

Moeflons boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Moeflons.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Moeflons.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Moeflons ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Moeflons plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Moeflons

Extra informatie Moeflons

Het dak moet eraf en feest zal het worden”; met deze insteek betreden de Moeflonsmannen elke avond weer het podium. Feestband Moeflons is al tientallen jaren een gevestigde naam in het muziekcircuit.

MOEFLONS BOEKEN OP JOUW EVENEMENT

Door de jarenlange ervaring en passie voor het vak staan de bandleden op elk (tent)feest, bruiloft of evenement hun mannetje. Mede dankzij een zeer breed repertoire, van Robbie Williams tot Wolter Kroes, van BoerenRock tot Volendam, smartlap, rock, feestkraker, hakken, top-40… ze zijn echt van alle markten thuis. Daarnaast is er de mogelijkheid een avond akoestisch (op de barkruk) te beginnen onder begeleiding van accordeon, akoestische gitaar en cajun. Geschikt voor elk evenement dus.

Nieuw is het thema “Tirol”. Diverse Oktoberfesten zullen worden aangedaan, waarbij natuurlijk in orginele klederdracht diverse schlagers en apres ski knallers de revue zullen passeren. Jetzt geht’s los!

MOEFLONS FEESTBAND BOEKEN

Uiteraard maakt de feestband Moeflons gebruik van een uitstekende licht- & geluidsinstallatie. Tevens wordt de kleding aan de avond zelf aangepast om een verzorgd en professioneel geheel uit te stralen. De ene keer in carnavalskleding, de andere keer in een strak pak. Het totaalplaatje zal uiteindelijk altijd kloppen.

Offerte Moeflons aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag