Costa Cordalis

Eigenschappen Costa Cordalis boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Costa Cordalis boeken?

Costa Cordalis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Costa Cordalis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Costa Cordalis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Costa Cordalis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Costa Cordalis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Costa Cordalis

Extra informatie Costa Cordalis

Biografie Costa Cordalis
23 Albums, 50 singles en miljoenen verkochte platen heeft Costa Cordalis al op zijn naam staan. Bepaald geen slechte score voor iemand die op zijn zestiende al inzag dat hij in zijn geboorteland Griekenland geen groot succes zou krijgen en met de trein naar Duitsland afreisde.

Costa vestigde zich in Frankfurt en leerde Duits aan het Goethe instituut. Hij studeerde filosofie en Germaanse talen en bracht in 1965 zijn eerste plaat uit: Du Hast Ja Tränen In Den Augen, een cover van Crying In The Chapel van Elvis Presley. Meer succes viel hem in 1973 ten deel met het zelfgeproduceerde Carolina, Komm en Steig In Das Boot Heute Nacht, Anna Lena.

Echt onsterfelijk werd de charmante Griek in 1976, toen hij drie maanden lang in de Duitse top 10 stond, met de klassieker Anita. Costa is niet voor het eerst te gast in Nederland en zeker niet voor het laatst! Wie kent hem niet van de hits: Anita, Carolina, Komm, Steig In Das Boot Heute Nacht, Anna Lena, Viva La Noche.
Costa Cordalis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Costa Cordalis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Costa Cordalis.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Costa Cordalis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Costa Cordalis en de eventuele overige kosten om een optreden van Costa Cordalis mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Costa Cordalis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Costa Cordalis. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Costa Cordalis checken, een gratis optie plaatsen op Costa Cordalis en de boeking(en) van Costa Cordalis voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Costa Cordalis, BOEKINGSBUREAU Costa Cordalis, BOEKINGSBURO Costa Cordalis, ENTERTAINMENTBUREAU Costa Cordalis, ENTERTAINMENTBURO Costa Cordalis, ARTIESTENBUREAU Costa Cordalis, BOEKINGSKANTOOR Costa Cordalis, IMPRESARIAAT Costa Cordalis, MUZIEKBURO Costa Cordalis, MUZIEKBUREAU Costa Cordalis, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Costa Cordalis, ARTIESTENBOEKINGSBURO Costa Cordalis, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Costa Cordalis.

 

Offerte Costa Cordalis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag