De Zingende Duits - Schlager

Eigenschappen De Zingende Duits – Schlager boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

De Zingende Duits – Schlager boeken?

De Zingende Duits – Schlager boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Zingende Duits – Schlager.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Zingende Duits – Schlager.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Zingende Duits – Schlager ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Zingende Duits – Schlager plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Zingende Duits – Schlager

Extra informatie De Zingende Duits – Schlager

Biografie De Zingende Schlager
De Zingende Schlager Sjors Verdellen is doordeweeks keurslager in Ubachsberg, Limburg. In het weekend ontpopt hij zich als SuperEntertainer “De Zingende Schlager”.

In een supertolle show van 30 minuten zal De Zingende Schlager naast Duitse Schlagers, nummers over zijn favoriete stukken vlees ten gehore brengen. Muzikale odes aan frikadellen, hotdogs en varkens vliegen je om de oren. Als hoogtepunt speelt hij zijn favoriete spel: De Vleesbingo.

Eén ding is zeker, de Zingende Schlager maakt er echt een feest van!
De Zingende Schlager boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Zingende Duits – Schlager boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Zingende Duits – Schlager.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Zingende Duits – Schlager, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Zingende Duits – Schlager en de eventuele overige kosten om een optreden van De Zingende Duits – Schlager mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Zingende Duits – Schlager.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Zingende Duits – Schlager. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Zingende Duits – Schlager checken, een gratis optie plaatsen op De Zingende Duits – Schlager en de boeking(en) van De Zingende Duits – Schlager voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Zingende Duits – Schlager, BOEKINGSBUREAU De Zingende Duits – Schlager, BOEKINGSBURO De Zingende Duits – Schlager, ENTERTAINMENTBUREAU De Zingende Duits – Schlager, ENTERTAINMENTBURO De Zingende Duits – Schlager, ARTIESTENBUREAU De Zingende Duits – Schlager, BOEKINGSKANTOOR De Zingende Duits – Schlager, IMPRESARIAAT De Zingende Duits – Schlager, MUZIEKBURO De Zingende Duits – Schlager, MUZIEKBUREAU De Zingende Duits – Schlager, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Zingende Duits – Schlager, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Zingende Duits – Schlager, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Zingende Duits – Schlager.

 

Offerte De Zingende Duits – Schlager aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag