Heidi und die Heino`s

Eigenschappen Heidi und die Heino`s boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Heidi und die Heino`s boeken?

Heidi und die Heino`s boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Heidi und die Heino`s.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Heidi und die Heino`s.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Heidi und die Heino`s ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Heidi und die Heino`s plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Heidi und die Heino`s

Extra informatie Heidi und die Heino`s

Biografie Heidi und die Heino`s
Ich bin wie Du, origineel ooit vertolkt door Marianne Rosenberg en een van de bekendste exponenten van het Duitse muzikale erfgoed, klinkt in de hernieuwde uitvoering van de gelegenheidsformatie Heidi und die Heino’s als nooit (meer…) tevoren. Wat eind 2002 begon als grap, werd in korte tijd een rage! Het was Albert Verlinde die in zijn dicht bekeken programma RTL Boulevard melding maakte van het feit dat de aloude schlager bezig was aan een heuse come-back. Een op termijn en in het huidige retro-tijdperk logisch gevolg zou je zo denken…

Dat het echter zo snel zo gaan had niemand verwacht. Het was musical-ster Tony Neef (Miss Saigon, Chicago, Titanic, Saturday Night Fever, Sweet Charity, Rocky Over The Rainbow en Purper) die de showbizz-journalist op dat moment hartelijk dankte voor de gouden tip! Zonder het zich te realiseren, werd Verlinde hiermee de aangever van wat enige tijd later zou uitgroeien tot Heidi und die Heino’s. Veel overredingskracht was niet nodig om vervolgens Brigitte Nijman (Grease, Evita, Dancing Queens, Grace, Sinatra, Kunt U Mij De Weg Naar Hamelen Vertellen Meneer ? Petje Bell, Songfestival In Concert en Goud) en Rolf Koster (Les Miserables, Dancing Queens, Rocky over the Rainbow, Titanic en Jesus Christ Superstar) voor de groep te interesseren en Heidi und die Heino’s waren geboren.

Dat zowel Verlinde als Neef het bij het juiste eind hadden, bleek al snel. Al vóór de lancering van ‘Ich bin wie Du’ kon de groep zich verheugen op een enorme media aandacht. De Telegraaf en tal van populaire magazines raakten niet uitgeschreven. Programma’s als Life Cooking, Kopspijkers, RTL Boulevard, De SponsorBingoLoterij en Nederland komt thuis stonden voor ze in de rij… De feest-dj’s in Nederland en vér daarbuiten, verruilden hun originele ‘Ich bin wie Du’ exemplaar terstond voor Heidi und die Heino’s remake en in amper drie weken tijd werden diverse hitnoteringen behaald. Onder de noemer Jetzt geht die Party richtig los trekt de vrolijke schlager-karavaan van Heidi und die Heino’s in sneltreinvaart aan je voorbij. De goedkeuring van de Vereniging van Duitse Keurschlagers is inmiddels aangevraagd…

Heidi und die Heino`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heidi und die Heino`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Heidi und die Heino`s.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Heidi und die Heino`s, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Heidi und die Heino`s en de eventuele overige kosten om een optreden van Heidi und die Heino`s mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Heidi und die Heino`s.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Heidi und die Heino`s. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Heidi und die Heino`s checken, een gratis optie plaatsen op Heidi und die Heino`s en de boeking(en) van Heidi und die Heino`s voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Heidi und die Heino`s, BOEKINGSBUREAU Heidi und die Heino`s, BOEKINGSBURO Heidi und die Heino`s, ENTERTAINMENTBUREAU Heidi und die Heino`s, ENTERTAINMENTBURO Heidi und die Heino`s, ARTIESTENBUREAU Heidi und die Heino`s, BOEKINGSKANTOOR Heidi und die Heino`s, IMPRESARIAAT Heidi und die Heino`s, MUZIEKBURO Heidi und die Heino`s, MUZIEKBUREAU Heidi und die Heino`s, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Heidi und die Heino`s, ARTIESTENBOEKINGSBURO Heidi und die Heino`s, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Heidi und die Heino`s.

 

Offerte Heidi und die Heino`s aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag