Feestnation boeken

Eigenschappen Feestnation boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 60 min.

Feestnation boeken?

Feestnation boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Feestnation.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Feestnation.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Feestnation ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Feestnation plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Feestnation

Extra informatie Feestnation

Are you ready to #JoinTheNation?

Feestnation betekent helemaal losgaan op female friendly billenshakers en stampen op lekkere uplifting sounds! Maak kennis met twee party-generals die elke tent en elk festival op z’n kop weten te zetten met hun energie en interactie met het publiek.
Ben je klaar om dansend rijk te worden van vliegende Feestnation biljetten die weggeschoten worden door hun cash gun? Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen.

The Nation wordt steeds groter en gekker! Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat eraf! Het is niet voor niks dat dit party duo draait op grote festivals als Freshtival, DEFQON 1 en Hockeyloverz.
Een act die dus zeker niet mag ontbreken in de line-ups van de vetste feesten.

Dus waar wacht je nog op?! #JoinTheNation

Feestnation boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Feestnation, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Feestnation.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Feestnation. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Feestnation checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Feestnation aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag