Circle Percussion

Eigenschappen Circle Percussion boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Circle Percussion boeken?

Circle Percussion boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Circle Percussion.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Circle Percussion.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Circle Percussion ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Circle Percussion plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Circle Percussion

Extra informatie Circle Percussion

Op uitnodiging spelen in The Royal Albert Hall. Toeren door Japan. Een reeks concerten geven tijdens de viering van de Duitse éénwording of tijdens de Olympische spelen in Atlanta. Het zijn slechts enkele hoogtepunten uit het enerverende bestaan van Circle Percussion. Altijd ging een flinke dosis respect, bewondering en succes als bagage mee naar huis. Circle Percussion ontwikkelde zich in 29 jaar van een 20e eeuws kamermuziekensemble tot een uniek slagwerkgezelschap met vele visueel en muzikaal spectaculaire mogelijkheden. Als eerste niet-Japanse groep legden zij zich toe op het bespelen van de indrukwekkende Japanse en Afrikaanse trommels. Hierbij combineert Circle Percussion de specifieke kenmerken van het westerse en Japanse slagwerk. Het resultaat: unieke shows die fantastisch zijn om naar te luisteren én te kijken. Maar er is meer. Naast de bestaande shows als Kinetic Painting, Drums of the World, Drumtracks of een indrukwekkende workshop levert Circle Percussion ook op maat gesneden acts. Een knallende show op wasmachines op een evenement van een grote fabrikant van huishoudapparatuur of het ‘bewerken’ van dure auto’s voor een autodealer. Zelfs tijdens de show is de groep in staat dingen te veranderen of aan te passen. Overigens kan Circle Percussion bij de ontwikkeling van nieuwe concepten uitstekend adviezen geven vanuit een onuitputtelijke ervaring. Circle Percussion is meer dan alleen een slagwerkensemble. Veel meer….

Circle Percussion boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Circle Percussion.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Circle Percussion, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Circle Percussion en de eventuele overige kosten om een optreden van Circle Percussion mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Circle Percussion.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Circle Percussion. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Circle Percussion checken, een gratis optie plaatsen op Circle Percussion en de boeking(en) van Circle Percussion voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Circle Percussion, BOEKINGSBUREAU Circle Percussion, BOEKINGSBURO Circle Percussion, ENTERTAINMENTBUREAU Circle Percussion, ENTERTAINMENTBURO Circle Percussion, ARTIESTENBUREAU Circle Percussion, BOEKINGSKANTOOR Circle Percussion, IMPRESARIAAT Circle Percussion, MUZIEKBURO Circle Percussion, MUZIEKBUREAU Circle Percussion, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Circle Percussion, ARTIESTENBOEKINGSBURO Circle Percussion, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Circle Percussion.

 

Offerte Circle Percussion aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag