Frank en Mirella

Eigenschappen Frank en Mirella boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Frank en Mirella boeken?

Frank en Mirella boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank en Mirella.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank en Mirella.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank en Mirella ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank en Mirella plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Frank en Mirella

Extra informatie Frank en Mirella

Biografie Frank en Mirella
Anno 2013 zijn Frank en Mirella niet meer weg te denken van de Nederlandse podia’s. De optredens blijven voor de fans en liefhebbers van het Nederlandse lied ‘Een feest der herkenning’. Voor jong en oud, want de hits blijven zowel landelijk als regionaal, veel gedraaid worden op de radio.

Wie zingt ze niet mee “De verzonken stad”, “Wat ik zou willen”, “Kop of Munt”, “Nou en of love”. Allemaal hits van uw Frank en Mirella.

 

In 1972 was het Frank Mortiers die zijn ‘Frank en Mirella’ oprichtte. Oorspronkelijk zong het koppel alleen Engelstalige liedjes. In dat jaar zijn ze ontdekt door Jack Jersey bij een optreden in de Roosendaalse Schouwburg. Hij bood hen een contract aan en raadde hen aan om Nederlandstalig te gaan zingen. De uitgebrachte eerste single “Met Jou Alleen” werd geen hit maar dit zorgde wel voor landelijke naamsbekendheid. In 1973 kwamen de singles “Cher Ami” en “Verliefd, Verloofd, Getrouwd” uit. Deze nummers werden stevige Top-40 hits en hieruit volgden landelijke optredens; op de bühne, televisie en radio.

In 1976 scoorden Frank en Mirella met “De Deur Staat Altijd Open” wederom een groot succes. In 1977 scoorden zij hun enige Engelstalige hit “Good Times”. 1981 was het absolute hoogtepunt van hun carrière. De single “De Verzonken Stad”, door Frank zelf vanuit het Duits vertaald, behaalde de 4e plaats in de Nederlandse Top40, de 3e plaats in de Nationale Hitparade en uiteraard een 1e plaats in de Nederlandse top-10. De gelijknamige LP werd bijna goud.

In de jaren die volgden, draaide Frank door met zijn Frank en Mirella. Samen met zijn “Mirella’s” werden er vele successen geboekt, waarvan de bekendste “De Vissers Van San Juan”.  Frank en Mirella werkten ook 6 jaar samen met Peter Koelewijn als componist/producer, waaruit onder meer de hit “Mykonos” ontstond in 1992.
Frank en Mirella boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Frank en Mirella boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frank en Mirella.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank en Mirella, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank en Mirella en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank en Mirella mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank en Mirella.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank en Mirella. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frank en Mirella checken, een gratis optie plaatsen op Frank en Mirella en de boeking(en) van Frank en Mirella voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frank en Mirella, BOEKINGSBUREAU Frank en Mirella, BOEKINGSBURO Frank en Mirella, ENTERTAINMENTBUREAU Frank en Mirella, ENTERTAINMENTBURO Frank en Mirella, ARTIESTENBUREAU Frank en Mirella, BOEKINGSKANTOOR Frank en Mirella, IMPRESARIAAT Frank en Mirella, MUZIEKBURO Frank en Mirella, MUZIEKBUREAU Frank en Mirella, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frank en Mirella, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frank en Mirella, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frank en Mirella.

 

Offerte Frank en Mirella aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag