Gino Politi

Eigenschappen Gino Politi boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Gino Politi boeken?

Gino Politi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gino Politi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gino Politi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gino Politi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gino Politi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gino Politi

Extra informatie Gino Politi

Gino Politi is geboren en getogen in Palermo, Sicilië – Italië. Al op 10-jarige leeftijd trad hij regelmatig op als zanger van het Italiaanse lied.
Na het verslijten van talloze violen en cello’s op het conservatorium kwam hij er achter dat zijn gevoel meer in de popmuziek lag. Na zijn halve conservatorium-opleiding begon hij zijn eigen orkest waarmee hij in Italië veel succes oogste. Met deze groep werd hij in 1979 als vreemde Italiaan de Nederlandse grens binnengelaten.
Hier besloot hij zijn muzikale carrière voort te zetten. In de eerste instantie als instrumentalist, maar al snel werd duidelijk dat zijn stem zijn grootste troef was.
Gino stond dan ook in het voorprogramma van zijn beroemde landgenoot Paolo Conte en deed diverse TV-shows bij Frank Masmeijer en Henny Huisman.
Na een finaleplaats in de SoundMixShow dongen verschillende platenmaatschappijen naar zijn gunsten, maar uiteindelijk ontdekte DINO / RPC Entertainment dat Gino’s pizzabodem niet van karton was.
En…. pats: Via La Mamma!! was een feit. Meer dan 25000 verkochte CD’s. Maar liefst 28 weken in de top 100. De grootste zomerhit van 1997. Zijn singles ‘Piccola e Fragile’, ‘Bella Africana’ en Bella e Fantastica’ waren terug te vinden in zo goed als alle hit- en tipparades. Zijn verzamel-CD ‘Ancora’ werd meteen CD van de week bij verschillende Nationale RadioZenders.
Op elk soort feest is zijn performance een overtuiging van de mediteraanse passie en temperament. Tijdens zijn opzwepende optredens weet hij ook het publiek te verrassen met zwoele ballads vol romatiek. Verbluffend is ook zijn vertolking van verschillende Nederlandse Hits die de revue passeren in zijn eigen originele Italiaanse versies.
Zie het als een pizza met oerhollandse kaas!
Met zijn stem, charme en sympathieke uitstraling weet hij steeds opnieuw zijn publiek te boeien en de zaal aan zijn voeten te krijgen.
Spaghetti en Gino Politi; allebei rasecht Italiaans, maar niet meer weg te denken uit de Nederlandse gezelligheid.

Gino Politi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gino Politi.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gino Politi, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gino Politi en de eventuele overige kosten om een optreden van Gino Politi mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gino Politi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gino Politi. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gino Politi checken, een gratis optie plaatsen op Gino Politi en de boeking(en) van Gino Politi voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gino Politi, BOEKINGSBUREAU Gino Politi, BOEKINGSBURO Gino Politi, ENTERTAINMENTBUREAU Gino Politi, ENTERTAINMENTBURO Gino Politi, ARTIESTENBUREAU Gino Politi, BOEKINGSKANTOOR Gino Politi, IMPRESARIAAT Gino Politi, MUZIEKBURO Gino Politi, MUZIEKBUREAU Gino Politi, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gino Politi, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gino Politi, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gino Politi.

 

Offerte Gino Politi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag