Daniel Lohues boeken

Eigenschappen Daniel Lohues boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1x45 min.
Geluid
Exclusief

Daniel Lohues boeken?

Daniel Lohues boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Daniel Lohues.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Daniel Lohues.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Daniel Lohues ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Daniel Lohues plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Daniel Lohues

Extra informatie Daniel Lohues

Verhalen en handgemaakte muziek van Daniel Lohues, de eigenzinnige multi-instrumentalist uit Erica. Al een paar jaar trekt Daniёl als een hedendaagse troubadour in zijn eentje succesvol langs theaters door het hele land. Daarnaast is hij beschikbaar voor exclusieve besloten optredens. Informeer naar de mogelijkheden!

Daniël begeleidde vanaf zijn zevende jaar kinderkoor de Kleine Klokjes, alsmede de volkszang op het Maarschalkerweerd kerkorgel van de Onze-Lieve-Vrouw-Onbevlekt-Ontvangenkerk te Erica. Als tiener speelde hij in een aantal Engelstalige bands voordat hij frontman en liedschrijver werd van de band Skik. Hij nam met deze band vijf albums op en ontving een Zilveren Harp.

In 2003 richtte hij Lohues & The Louisiana Blues Club op waarmee hij twee albums opnam in de Verenigde Staten. Daniël speelde gedurende zijn carrière op alle grote festivals en verzorgde meerdere malen het voorprogramma van Van Morrison en The Rolling Stones. Om vervolgens in acht jaar tijd maar liefst negen solo albums op te nemen, zelf te produceren en uit te brengen. Waaronder het vierluik Allennig en de Albums Hout Moet, Gunder, Ericana, D, en Aosem. Door songs van zijn albums te vermengen met verhalen over ver weg en dichtbij ontstaan theatervoorstellingen waarmee hij ieder jaar uitgebreid tourt langs de Nederlandse theaters.

Daniël Lohues schrijft ook muziek en teksten voor onder andere: Jenny Arean, Guus Meeuwis, Freek de Jonge, Paul de Leeuw, Kinderen voor Kinderen en The Common Linnets. In zijn rol als producer nam hij albums op met o.a. DI-RECT, Herman van Veen, Henny Vrienten, Rob de Nijs, Herman Finkers, Babette van Veen, Stephanie Struijk en Cuby & The Blizzards.

Daniel Lohues boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Daniel Lohues.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Daniel Lohues, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Daniel Lohues en de eventuele overige kosten om een optreden van Daniel Lohues mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Daniel Lohues.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Daniel Lohues. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Daniel Lohues checken, een gratis optie plaatsen op Daniel Lohues en de boeking(en) van Daniel Lohues voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140

Offerte Daniel Lohues aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag