Blaudzun

Eigenschappen Blaudzun boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Blaudzun boeken?

Blaudzun boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Blaudzun.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Blaudzun.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Blaudzun ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Blaudzun plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Blaudzun

Extra informatie Blaudzun

2012 zou wel eens de doorbraak kunnen betekenen van singer-songwriter Johannes Sigmund alias Blaudzun. De gedragen zanger, bij het grote publiek bekend van zijn cover ‘Shout’ (Tears For Fears) bij De Wereld Draait Door, is er helemaal klaar voor. Zijn derde album is Heavy Flowers met ‘Elephants’ als eerste single.
De in Arnhem geboren singer-songwriter Johannes Sigmund begint zijn carriére als achtergrondzanger en onderdeel in verschillende bands en projecten. In 2006 treedt hij als Blaudzun, vernoemd naar een onbekende Deense wielrenner, naar buiten.EP Loveliesbleeding
Zijn eerste EP met de titel Loveliesbleeding brengt Blaudzun in 2007 uit in eigen beheer. Zijn debuut wordt zeer goed ontvangen en platenmaatschappijen staan voor hem in de rij. De singer-songwriter tekent in het najaar van 2007 een contract bij V2 Records. In Barcelona werkt hij aan zijn debuutalbum.Debuutalbum en Seadrift Soundmachine
Zijn titelloze debuutalbum verschijnt in 2008, waarna hij door 3VOOR12 wordt uitgeroepen tot Hollandsche Nieuwe. Maar Blaudzun breekt pas echt door met zijn tweede album Seadrift Soundmachine dat hij in 2010 uitbrengt. De zanger krijgt lovende kritieken van zowel de binnenlandse als de buitenlandse pers.Heavy Flowers
Ook Heavy Flowers, dat in 2012 verschijnt, wordt vol lof ontvangen. In een compleet uitverkochte Tivoli presenteert Blaudzun dit derde album. ‘Elephants’ is hiervan zijn eerste single. ‘Flame On My Head’ wordt ook een hit en zijn clubtour in het voorjaar van 2012 is op voorhand al helemaal uitverkocht. In Heavy Flowers staan afscheid, aftakeling en verval centraal. “Het verval van een lichaam, van een cultuur, van een liefdesrelatie. Stiekem toch een beetje het Einde der Tijden, maar dan in de breedste zin van het woord,” aldus Johannes Sigmond. De derde single brengt hij in juni 2012 uit en is ‘Solar’.

Blaudzun boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Blaudzun.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Blaudzun, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Blaudzun en de eventuele overige kosten om een optreden van Blaudzun mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Blaudzun.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Blaudzun. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Blaudzun checken, een gratis optie plaatsen op Blaudzun en de boeking(en) van Blaudzun voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Blaudzun, BOEKINGSBUREAU Blaudzun, BOEKINGSBURO Blaudzun, ENTERTAINMENTBUREAU Blaudzun, ENTERTAINMENTBURO Blaudzun, ARTIESTENBUREAU Blaudzun, BOEKINGSKANTOOR Blaudzun, IMPRESARIAAT Blaudzun, MUZIEKBURO Blaudzun, MUZIEKBUREAU Blaudzun, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Blaudzun, ARTIESTENBOEKINGSBURO Blaudzun, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Blaudzun.

 

Offerte Blaudzun aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag