Edwin van Hoevelaak

Eigenschappen Edwin van Hoevelaak boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Edwin van Hoevelaak boeken?

Edwin van Hoevelaak boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edwin van Hoevelaak.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edwin van Hoevelaak.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edwin van Hoevelaak ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edwin van Hoevelaak plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Edwin van Hoevelaak

Extra informatie Edwin van Hoevelaak

Biografie Edwin van Hoevelaak
Als 8-jarig jochie zat Edwin van Hoevelaak samen met o.a. Johan Nijenhuis op de lagere school in Markelo. Johan en Edwin organiseerden toneelmiddagen in de feestzaal van zijn ouders. Johan regiseerde en bedacht het script en Edwin verzorgde alles wat met muziek te maken had. Dag en nacht waren ze bezig en hadden eigenlijk maar één droom: Johan wilde filmproducent worden en Edwin muziekproducer / artiest.

Edwin van Hoevelaak, de man achter onder meer Jeroen van der Boom, Tatjana en Nick en Simon. Als producer is Edwin een echte hitmachine. Zijn geweldige producties bereikten meerdere malen de nummer 1 positie. En inmiddels weet de hele Nederlandse artiestenwereld zijn studio te vinden.

Maar Edwin van Hoevelaak heeft meerdere talenten. In de jaren ’90 scoorde Edwin zelf al bescheiden hits als zanger, zoals Droomvrouw en We Blijven In Bed Vandaag.

Een geweldige zanger met charisma en, zoals we mogen verwachten, fantastische songs.
Edwin van Hoevelaak boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Edwin van Hoevelaak boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edwin van Hoevelaak.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edwin van Hoevelaak, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edwin van Hoevelaak en de eventuele overige kosten om een optreden van Edwin van Hoevelaak mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edwin van Hoevelaak.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edwin van Hoevelaak. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edwin van Hoevelaak checken, een gratis optie plaatsen op Edwin van Hoevelaak en de boeking(en) van Edwin van Hoevelaak voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Edwin van Hoevelaak, BOEKINGSBUREAU Edwin van Hoevelaak, BOEKINGSBURO Edwin van Hoevelaak, ENTERTAINMENTBUREAU Edwin van Hoevelaak, ENTERTAINMENTBURO Edwin van Hoevelaak, ARTIESTENBUREAU Edwin van Hoevelaak, BOEKINGSKANTOOR Edwin van Hoevelaak, IMPRESARIAAT Edwin van Hoevelaak, MUZIEKBURO Edwin van Hoevelaak, MUZIEKBUREAU Edwin van Hoevelaak, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Edwin van Hoevelaak, ARTIESTENBOEKINGSBURO Edwin van Hoevelaak, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Edwin van Hoevelaak.

 

Offerte Edwin van Hoevelaak aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag