Rene Froger

Eigenschappen Rene Froger boeken

Prijs
v.a. 11.500
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Rene Froger boeken?

Rene Froger boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rene Froger.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rene Froger.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rene Froger ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rene Froger plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rene Froger

Extra informatie Rene Froger

Rene Froger een Nederlandse artiest, met internationale faam begon z’n carrière in 1987. De eerste eerste hit kwam in ’88: ’Winter in America’. Nederland en België gingen pas echt uit de bol met het in ’89 uitgebrachte ‘Alles kan een mens gelukkig maken’, een meezinger van formaat. Vanaf dan scoort René Froger de ene hit na de andere.

René Froger, de man die in z’n vaders café begon te zingen, verlegde z’n terrein naar Carré, en nog later naar Ahoy. In 1992 scoorde hij met het album ’Sweet hello’s sad goodbyes’ 4 keer platina, dus 450.000 stuks!! In 1994 concerteerde hij 4 keer in een nokvol Ahoy.

De successtory bleef maar verdergaan. Want, in 1995 staat hij als eerste Nederlandse Artiest in de Kuip, met 2 superconcerten. 120.000 mensen gaan uit de bol. Toen hij z’n EDISON kreeg, waagde hij het om een duet te zingen met de Canadese diva Céline Dion. Hij kreeg ook een Gouden Harp van het Nederlandse publiek.

In maart 2003 krijgt René Froger een Edison voor z‘n hele oeuvre. Voor de rest bezint de artiest zich over het vervolg van z‘n carrière. Hij wil iets totaal anders doen. Eind 2005 gaat hij met een nieuwe tour ‘Pure More’ de theaters in.

Rene Froger succesvol met de Toppers

Vanaf 2005 vormt Rene tevens samen met Gerard Joling en Gordon de gelegenheidsformatie de Toppers, waarmee hij jaarlijks optreedt.

In 2009 vertegenwoordigen De Toppers Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in Moskou. De Toppers zijn onderussen uitgebreid met Jeroen van der Boom.

In mei 2009 vertegenwoordigden de Toppers Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Moskou. De groep haalde de halve finale niet. Wel was er veel publiciteit rondom de pakken van de toppers: de peperdure outfits bevatten elk meer dan duizend LED-lampjes maar deze werkten niet.

In 2010 stonden de Toppers (Froger, Gordon, Van der Boom en Joling) voor de zesde keer in de ArenA. Bij dit optreden waren Karin Bloemen, Frans Bauer, Ruth Jacott, Wesley Klein, Thomas Berge en Martin Morero (bekend van de dramaserie Gooische Vrouwen) te gast. Op 20, 21 en 22 mei trad het viertal opnieuw op.

In november 2010 werd ter viering van zijn vijftigste verjaardag een speciaal verzamelalbum met als titel ‘k Heb je lief – 50 Jaar de muziek, m’n fans, het leven uitgegeven. Deze compilatie verscheen als dubbelalbum en als luxe box met twee cd’s en twee dvd’s met onder meer videoclips en video’s van optredens. Hoewel hij op 5 november 2010 vijftig jaar werd, vond op 2 november in het Carré te Amsterdam een feest plaats. Op dit evenement voerden bekende artiesten liedjes van Froger uit.

Een dag later kreeg Rene Froger in het televisieprogramma RTL Boulevard uit handen van Van der Boom een ‘Lifetime Award’, naar aanleiding van de verkoop van meer dan vijf miljoen platen.

Rene Froger is te boeken voor optredens in het land . U kunt hem boeken / inhuren met of zonder live band, dit is afhankelijk van de gelegenheid.

Rene Froger boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rene Froger.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rene Froger, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rene Froger en de eventuele overige kosten om een optreden van Rene Froger mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rene Froger.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rene Froger. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rene Froger checken, een gratis optie plaatsen op Rene Froger en de boeking(en) van Rene Froger voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rene Froger aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag