Dicecream

Eigenschappen Dicecream boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Dicecream boeken?

Dicecream boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dicecream.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dicecream.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dicecream ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dicecream plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dicecream

Extra informatie Dicecream

Biografie Dicecream
DiceCream (26) met een Surinaams / Hindoestaanse afkomst krabbelde z’n eerst rijms op 15 jarige leeftijd in zijn kladblok. In die periode maakte hij deel uit van de 2-koppige hiphop formatie “First Class”.

De eerste demo’s werden op 16 jarige leeftijd opgenomen in de homestudio van een producer uit zijn woonplaats. First Class deed verschillende kleine optredens.

Echter, verliep de samenwerking na enige tijd en besloot hij de groep te verlaten en op solo basis verder te werken aan zijn repetoire. Hij deed veel optredens en zag verscheidene studios van binnen en buiten.

In ’99 ontmoet hij MAN!AK (producer Brainpower’s “Dansplaat” en album “Verschil Moet Er Zijn” (2002)) en werd zijn niveau naar een heel ander level gebracht..

MAN!AK zette een samenwerkingsverband op en begon met verscheidene producties voor hem. Samen werkte zij aan DiceCream’s repetoire en ontwikkelde zij een unieke sound. Samen vormde zij ook het duo “Doodzieke Combo” waarmee zij een Nederlandstalig repetoire opbouwden.

Zij deden samen diverse shows en namen in totaal 2 Engelstalige promo solo albums voor hem op met guest appearances van enkele andere hiphop artiesten.

Materiaal van het 1e promo album is op verschillende underground hiphop compilaties verschenen en zijn muziek was al op vele websites te beluisteren.

In 2001 werkt MAN!AK aan het 2e album van Brainpower genaamd “Verschil moet er zijn”. Brainpower benadert DiceCream voor een feature op dit album. (Wegens omstandigheden is deze track niet meer op het album verschenen, maar is de track in 2003 alsnog gereleased op de B-kant van Brainpower’s “Schreewetuit” single..op deze track werken tevens ook de volgende artiesten mee: Skate The Great, SugaCane, Murth The Man-O-Script, Ragga Pappa, TooTall, Terilekst, etc.. ). Later dit jaar neemt hij samen met MAN!AK en Brainpower alsnog een andere track op genaamd “Mijn Zone”, die op de hiphop verzamelaar “Alle 18 Dope” is verschenen en tevens nu ook op een Adidas Promo CD) Hij is ook te horen op verschillende underground mixtapes en doet ook wat live shows samen met Brainpower.

In 2002 besluiten Brainpower, MAN!AK, TLM en DiceCream een Nederlandstalig album te droppen onder de naam ‘ADHD’ die in 2003 moet verschijnen.

Tease, een producer van Nederlandse bodem, benadert hem voor een bijdrage aan een hiphop compilatie die begin 2003 zal moeten verschijnen. Hij werkt samen met MAN!AK aan verschillende Nederlandstalige tracks en levert uiteindelijk 3 gloednieuwe tracks voor de compilatie waaronder 1 track met Murth the man-o-script (bekend van de tv programma’s TMF’s The Pitch, Paradiso Live).

De track ‘Vet verse flows’ (ft. MAN!AK) en geproduceerd door MAN!AK wordt de titeltrack van de hiphop compilatie. Hij presenteert samen met Tease, MAN!AK en Jerome XL de cd op 3FM bij Giel Beelen in de vorm van een sessie. Tevens wordt “Vet Verse FLows” de ’track van de week’ bij Giel Beelen op 3FM.

Ook doet hij voor de hiphop compilatie verschillende interviews voor zowel de krant als bij de lokale televisie.

In 2003, komt hij samen met de makers van het jongerenprogramma ‘Beneden Peil’ (TV Flevoland) tot het samenwerkingsverband om de clip te produceren van de track “Vet Verse FLows”, deze samenwerking verliep soepeltjes en de clip wordt volop gedraaid.

In 2006 scoort hij een hit met Vlinders.

Dicecream boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dicecream boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dicecream.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dicecream, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dicecream en de eventuele overige kosten om een optreden van Dicecream mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dicecream.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dicecream. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dicecream checken, een gratis optie plaatsen op Dicecream en de boeking(en) van Dicecream voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dicecream, BOEKINGSBUREAU Dicecream, BOEKINGSBURO Dicecream, ENTERTAINMENTBUREAU Dicecream, ENTERTAINMENTBURO Dicecream, ARTIESTENBUREAU Dicecream, BOEKINGSKANTOOR Dicecream, IMPRESARIAAT Dicecream, MUZIEKBURO Dicecream, MUZIEKBUREAU Dicecream, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dicecream, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dicecream, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dicecream.

 

Offerte Dicecream aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag