Thomas Berge

Eigenschappen Thomas Berge boeken

Prijs
v.a. 2.950
Tijdsduur
40 min.
Geluid
In overleg

Thomas Berge boeken?

Thomas Berge boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Thomas Berge.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Thomas Berge.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Thomas Berge ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Thomas Berge plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Thomas Berge

Extra informatie Thomas Berge

Biografie Thomas Berge

15 JAAR CARRIÈRE

Het is bijna niet te geloven, maar ondanks zijn jonge leeftijd (28) is zanger Thomas Berge intussen al meer dan 15 jaar actief in de (inter-)nationale muziekindustrie. 

Een bijzonder succesvol parcours met vallen en opstaan, met professioneel maar ook privé hoge pieken en diepe dalen.

MYSTERY ARTIST

Na een ruime periode van muzikale bezinning werkte Thomas, samen met producer Gordon Groothedde, het afgelopen jaar in alle stilte aan nieuw materiaal.

Die stilte is nu voorbij want wanneer NPO Radio 2 producer Bart Arens bij toeval Thomas’ nieuwe single ‘Laten Gaan’ te horen kreeg besloot deze om hem, op verzoek van Berge, meteen een week lang als mistery artist te gaan draaien.

“Ik draai een week lang een plaat, zonder te vertellen over wie het gaat zodat jullie de song zonder vooroordelen kunnen ontdekken. Beluister ‘Laten Gaan’ enkele keren en ontdek dit catchy refrein”, aldus radiopresentator Bart Arens.

“Ik vond het te gek dat Bart voorbij mijn muzikale verleden wou kijken en net zoals de rest van het team mee de sprong nam”, gaat Thomas verder.

‘LATEN GAAN’

“‘Laten Gaan’ is een van mijn meest persoonlijke tracks die ik ooit heb gemaakt. In eerste oorsprong was de song gebaseerd op mijn toenmalige relatie maar intussen is het verhaal tekstueel sterk geëvolueerd. Deze single gaat over een sterk verlangen, terwijl je weet dat je allebei van de verboden vrucht aan het eten bent. Iets waar veel mensen zich ongetwijfeld in herkennen”, aldus Thomas Berge.

DEAL MET DE DUIVEL

“Het is een zeer progressieve song geworden, met een ontzettend catchy refrein. Maar het is vooral onderdeel van de nieuwe sound die ik samen met Gordon heb ontwikkeld. Een sexy en uitdagende nieuwe Thomas Berge. Een nieuwe artiest die wat uitdagends losmaakt en taboe’s doet ontketenen. Gordon en ik zijn intussen dan ook goed op weg naar een volledig album. Het resultaat van twee jaar intensief werken, proberen en uittesten, en vooral er bijzonder vol voor gaan”, zegt Thomas Berge vastberaden. 

Thomas Berge stond in zowat elke zaal van Nederland met uitverkochte concerten in ondermeer Afas live en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een rasechte entertainer pur sang. 

Hij was een van de eerste artiesten die deelnam aan ‘De Beste Zangers Van Nederland’, ontving onder andere een Zilveren Harp en meerdere gouden en platina awards als logisch gevolg.

​Zijn album ‘Berge Verzet’ wordt genomineerd voor een 100% NL Award in de categorie ‘Album van het Jaar’. Maar nu kiest Berge dus resoluut voor de pop kant en die kunnen we deze keer absoluut niet ‘Laten Gaan’.

Thomas Berge boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Thomas Berge, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Thomas Berge en de eventuele overige kosten om een optreden van Thomas Berge mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Thomas Berge.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Thomas Berge. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Thomas Berge aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag