Jamai

Eigenschappen Jamai boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Jamai boeken?

Jamai boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jamai.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jamai.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jamai ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jamai plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jamai

Extra informatie Jamai

Jamai is wekelijks te zien in The Voice of Holland, waarin hij niet alleen de felbegeerde  auditieplekken aan de kandidaten kenbaar maakt, maar tevens tijdens de live shows vanuit de Red Room alle social media bespreekt van deze grootse talentenjacht. Als iemand weet hoe het is om mee te doen aan een talentenjacht op televisie dan weet Jamai het wel. Op 16-jarige leeftijd won hij de allereerste Idols en zijn debuutsingle ‘Step right up’ werd in 2003 meer dan 320.000 keer verkocht. In 2004 stond Jamai voor het eerst in het theater en speelde hij vervolgens in musicals als Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Miss Saigon, The Wiz en Shrek. Als erkenning voor zijn rollen mocht Jamai meerdere John Kraaijkamp Musical Awards in ontvangst nemen. Hij stond met zijn musicalcollega’s in het Ziggodome tijdens ‘Musicals in Concert’.

Als presentator van RTL4 is Jamai, naast The Voice of Holland, onder andere te zien met het programma ‘Echt Waar?’. In het komische programma moeten Tijl Beckand en Ruben van der Meer kijkers en publiek ervan overtuigen dat hun met verve in beeld gebrachte antwoord op humoristische vragen, stellingen en absurde trivia het juiste is. Alles is geoorloofd, van totaal verzonnen ‘feiten’ tot de bizarste props of kostuums, gemixt met een overdosis overredingskracht van de chaoslievende improvisatiekanonnen. Aan Jamai de taak om te proberen enige orde te bewaken in de studio. Die orde is ver te zoeken in de familiespelshow ‘De Grote Improvisatieshow’ waarin Ruben, Tijl, Jamai, Rick Paul van Mulligen, Wilko Terwijn en Alex Ploeg onder leiding van Froukje de Both een geïmproviseerde show maken aan hand van opdrachten die iedere week weer uniek is. Tevens heeft Jamai een rol in het programma ‘Weet ik veel’, gepresenteerd door Linda de Mol. Waar Linda opnieuw test hoe het is gesteld met de kennis van de 300 studenten én van drie bekende Nederlanders, gaat Jamai live en bespreekt de statistieken van de app-spelers thuis.

In 2014 scoorde Jamai twee nummer-1 hits, met zijn vertolking van “Gevallen of Gevlogen” uit The Passion en zijn bewerking van “Wake Me Up”(Avicii). In 2014 en 2015 is Jamai in het theater te zien, samen met Tijl Beckand en Ruben van der Meer in de “Grote Improvisatie Show”. Ook was Jamai een van de artiesten tijdens het jaarlijkse meezingspektakel ‘Heel Holland Zingt Hazes’. Zingen, presenteren, stemmetjes inspreken; Jamai is een creatieve alleskunner. Hij een veel geboekt presentator op diverse evenementen en daarnaast treedt Jamai veelvuldig op in het land met zijn spetterende muzikale show.  De show van Jamai kenmerkt zich door opzwepende popsongs, waarbij hij zichzelf tijdens sommige nummer begeleidt op keyboard.

Jamai boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jamai.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jamai, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jamai en de eventuele overige kosten om een optreden van Jamai mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jamai.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte . Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Jamai aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag