Danny van Zoest

Eigenschappen Danny van Zoest boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Danny van Zoest boeken?

Danny van Zoest boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny van Zoest.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny van Zoest.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny van Zoest ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny van Zoest plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny van Zoest

https://youtube.com/watch?v=Q_8WnMdWQLk

Extra informatie Danny van Zoest

Biografie Danny van Zoest
500 vrouwen, dat was wel heel gaaf” Danny’s ogen glimmen nog als hij aan zijn meest memorabele optreden terugdenkt. “Het was een soort Ladies Night op een camping en daar was ik dus voor uitgenodigd.”

 

Danny treedt al 5 jaar op en de laatste 2 jaar doet hij dat professioneel. In het dagelijks leven verdient hij de kost als stukadoor. ‘Ja hoor, soms zing ik ook tijdens het stukadoren hahaha”.

De Arnhemmer is een vrolijke jongen, daarom bestaat zijn repertoire ook uit gezellige muziek zoals Skihut-achtige nummers en Nederlandstalige liedjes. Polonaises zijn tijdens zijn optredens dan ook niet uitgesloten.

”Ik heb bewondering voor Wolter Kroes en Jan Smit. Vooral Wolter weet echt goed stemming te maken. Jan heeft vooral een erg mooie stem. Ik krijg er zelf ook een kick van om een zaal op z’n kop te kop te zetten.”

Eigenlijk is Danny al vanaf dat hij jong was bezig met muziek. Hij is zelfs 7 jaar lang drummer geweest maar verkoos uiteindelijk een rol in de spotlights. “Muziek zat er bij mijn familie altijd al in. Mijn vader is basgitarist en toen ik klein was trok ik de potten en pollepels uit de kast om er een flink potje op te rammen.” Inmiddels laat Danny de pannen lekker in de kast staan, tot grote vreugde van zijn vriendin waar hij mee samenwoont.

Met 1000 Sterren Stralen hoopt Danny een stapje hoger te komen als zanger. “Maar ik verwacht niets. Ik laat het gewoon allemaal op me afkomen.”

Danny op de foto met mijn broertjes, zusje en ouders. Linksachterin ben ik. “Nog wel te herkennen heh?”

De afgelopen jaren heeft Danny een aantal strooifoto’s laten maken om publiciteit te maken voor zijn optredens. “Je ziet ze wel steeds professioneler worden. En mijn haar steeds korter.”

Danny van Zoest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Danny van Zoest boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny van Zoest.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny van Zoest, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny van Zoest en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny van Zoest mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny van Zoest.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny van Zoest. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny van Zoest checken, een gratis optie plaatsen op Danny van Zoest en de boeking(en) van Danny van Zoest voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny van Zoest, BOEKINGSBUREAU Danny van Zoest, BOEKINGSBURO Danny van Zoest, ENTERTAINMENTBUREAU Danny van Zoest, ENTERTAINMENTBURO Danny van Zoest, ARTIESTENBUREAU Danny van Zoest, BOEKINGSKANTOOR Danny van Zoest, IMPRESARIAAT Danny van Zoest, MUZIEKBURO Danny van Zoest, MUZIEKBUREAU Danny van Zoest, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny van Zoest, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny van Zoest, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny van Zoest.

 

Offerte Danny van Zoest aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag