Niels Geusebroek

Eigenschappen Niels Geusebroek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Niels Geusebroek boeken?

Niels Geusebroek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Niels Geusebroek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Niels Geusebroek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Niels Geusebroek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Niels Geusebroek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Niels Geusebroek

Extra informatie Niels Geusebroek

Biografie Niels Geusebroek
De naam Niels Geusebroek is allang geen onbekende meer in het Nederlandse muzieklandschap. De band Silkstone, het programma The Voice Of Holland, de hardstylehit Year Of Summer… in de afgelopen jaren heeft Niels zijn veelzijdigheid overtuigend bewezen. Maar hij is vooral een singer-songwriter, in hart en nieren zelfs. En levert in die hoedanigheid nu zijn langverwachte eerste solo-album af: Lines.

Een pure, ambachtelijke singer-songwriter plaat wilde hij maken. Op Lines is Niels Geusebroek bewust weggebleven van de door hem genoemde ‘wall of sound’, de muur van elektrische gitaren die zijn voormalige band Silkstone gebruikte. Ook rockachtige drums waren uit den boze. Als solo-artiest wilde hij een ingetogen geluid neerzetten, waarbij de nadruk op zijn stem ligt. Met het resultaat is hij meer dan tevreden: “Wat ik me voor ogen heb gesteld, is gelukt. Lines is stoer en gelaagd. Er staan nummers op met veel instrumenten en stemmen, maar andere liedjes zijn juist heel transparant, met zang en alleen gitaar of piano.”
Niels Geusebroek boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Niels Geusebroek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Niels Geusebroek.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Niels Geusebroek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Niels Geusebroek en de eventuele overige kosten om een optreden van Niels Geusebroek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Niels Geusebroek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Niels Geusebroek. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Niels Geusebroek checken, een gratis optie plaatsen op Niels Geusebroek en de boeking(en) van Niels Geusebroek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Niels Geusebroek, BOEKINGSBUREAU Niels Geusebroek, BOEKINGSBURO Niels Geusebroek, ENTERTAINMENTBUREAU Niels Geusebroek, ENTERTAINMENTBURO Niels Geusebroek, ARTIESTENBUREAU Niels Geusebroek, BOEKINGSKANTOOR Niels Geusebroek, IMPRESARIAAT Niels Geusebroek, MUZIEKBURO Niels Geusebroek, MUZIEKBUREAU Niels Geusebroek, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Niels Geusebroek, ARTIESTENBOEKINGSBURO Niels Geusebroek, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Niels Geusebroek.

 

Offerte Niels Geusebroek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag