Liptease

Eigenschappen Liptease boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Liptease boeken?

Liptease boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Liptease.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Liptease.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Liptease ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Liptease plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Liptease

Extra informatie Liptease

Biografie Liptease
Liptease is Zoet, zuiver maar ook pittig als een oogappeltje. Stoer, stug en geolied als een V8 Blok. De niet te evenaren live performance die de suikerspinnen en vetkuiven van Liptease weten neer te zetten is bekend bij vele. Mede bekend van het televisie programma Holland’s Got Talent, heeft Liptease laten zien dat door een mix van “gewone” analoge instrumenten de live muziek van Liptease puur en uitdagend is.

Al jaren werkt de band naar het niveau waarop ze nu zitten. Een mix van een ongezonde basis grootheidswaanzin van een 80’s metalband en de subtiliteit van triangle speler, zorgt voor een spontane en oprechte club toonzetters! Met een band als Liptease haal je niet alleen muzikale klanken in huis, het zorgt ook voor een goede sfeer, een overcomplete show en het oogrokt de hoogste noot op je hoornvlies!

Ze hebben in het najaar 2014 enorme sprongen gemaakt. Eindelijk was hun perfectie, vakkundigheid en gedrevenheid te zien op het grote toneel en het is met grootse armen ontvangen. Voorop gesteld dat deze band zonder het uitbrengen van 1 enkele plaat of single het zo ver weet te schoppen, verteld ons heel veel over hun live performance. Dit is ook de hoeksteen van deze “must have” band, Liptease.

Kortom, Een genot om naar te kijken, luisteren en vooral om op te dansen. Een publiekstrekker van grote waarde en een niet te stoppen stoomtrein, met de ambitie alleen maar groter te worden. Afstoffen die dansschoenen, stomen die jurk, verplaatsen die afspraak, een keer een anders avondje plezier met je vrienden, want Liptease is Coming to Town!

LIPTEASE zijn:

Foxy Sjharlie (Sjharlie Vos) – Vocals Candy Randy (Randy Soearno) – Vocals Wild Cat Katie (Katie van Stenis) – Vocals Jesse James (Jesse van der Heijden) – Kontrabass WahWah Wes (Wesley Nuis) – Gitarre Banging Burger (Marc Burger) – Drums

Liptease boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Liptease boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Liptease.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Liptease, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Liptease en de eventuele overige kosten om een optreden van Liptease mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Liptease.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Liptease. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Liptease checken, een gratis optie plaatsen op Liptease en de boeking(en) van Liptease voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Liptease, BOEKINGSBUREAU Liptease, BOEKINGSBURO Liptease, ENTERTAINMENTBUREAU Liptease, ENTERTAINMENTBURO Liptease, ARTIESTENBUREAU Liptease, BOEKINGSKANTOOR Liptease, IMPRESARIAAT Liptease, MUZIEKBURO Liptease, MUZIEKBUREAU Liptease, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Liptease, ARTIESTENBOEKINGSBURO Liptease, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Liptease.

 

Offerte Liptease aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag