William Janz boeken

Eigenschappen William Janz boeken

Prijs
v.a. 1.995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

William Janz boeken?

William Janz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van William Janz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van William Janz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van William Janz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van William Janz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van William Janz

Extra informatie William Janz

Soms staan er in Nederland ineens sterren op.
William Jansen uit Rijswijk is ook zo’n ster.
Jarenlang bezig met optreden in Nederland en Spanje, en nog nooit is er
serieus aan en met hem gewerkt.
Producer Riny Schreijenberg zag een optreden, en kreeg direct kippenvel.
En als Riny kippenvel krijgt (wat niet vaak voorkomt), dan…… gaat er wat gebeuren!

William kreeg een artiestennaam “William Janz” !

William zong voor 90% Spaans, maar er werd besloten dit te veranderen.
Na maanden zoeken naar een topsong, en het bepalen van de sfeer en imago,
werd er met de van origine “leraar” William de eerste single opgenomen in de
“White Villa” te Ede.

William, met 14 jaar bühne ervaring is er klaar voor!
Zijn eerste single “Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is” kon gezien worden als een start voor een glanzende carrière van William Janz”. Ook zijn tweede single ‘Ik wil jou helemaal voor mij alleen‘ rolde de studio uit, en werd direct door de Nederlandstalige DJ’s omarmd.

Inmiddels is zijn nieuwe single ”Mijn Allerliefste” uit ! Op de melodie van Un Canto a Galicia van zijn grote voorbeeld Julio Iglesias zingt William zijn derde single de hitlijsten in. Vanaf nu overal te downloaden. Verder neemt William deel aan het Spaanse programma ‘Got Talent España 2019’. Hij zong zich onlangs naar de halve finale met het nummer ‘Quijote’ van Julio Iglesias. Ook Spanje ontdekt nu William Janz!

Op maandag 28 januari 2019 zagen 2,2 miljoen kijkers hoe William Janz doorging naar de halve finale in het televisieprogramma “Got Talent Espana” op het Spaanse televisie station Telecinco. Op 1 april was William te zien in de halve finale. Helaas heeft hij de finale niet gered, maar de halve finale is een prachtige prestatie.

William Janz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van William Janz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Menno Aben en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van William Janz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor William Janz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte William Janz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag