WeslyBronkhorst_2 mei 2023

Eigenschappen Wesly Bronkhorst boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Wesly Bronkhorst boeken?

Wesly Bronkhorst boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wesly Bronkhorst.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wesly Bronkhorst.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wesly Bronkhorst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wesly Bronkhorst plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Wesly Bronkhorst

Extra informatie Wesly Bronkhorst

Biografie Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst is uw zanger voor ieder feest of evenement. Of het nou een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of festival is, Wesly Bronkhorst is voor iedere gelegenheid de juiste keus.

Met zijn geweldig, gevarieerd en voornamelijk eigen repertoire weet hij van iedere gelegenheid een feest te maken. Zijn hits die u dagelijks voorbij hoort komen op radio, tv of in de kroeg zijn zo bekend dat deze door iedereen moeiteloos worden meegezongen.

In 2017 vierde hij met een uniek concert zijn 15 jarig artiesten jubileum in een uitverkocht Concertgebouw en trad daarmee in de voetsporen van Andre Hazes. Ook werd hij dat jaar door het publiek gekozen tot populairste horeca artiest van 2017.

Wesly Bronkhorst is dan ook niet voor niets een van de meest geboekte artiesten van dit moment.

Wesly Bronkhorst boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wesly Bronkhorst, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wesly Bronkhorst en de eventuele overige kosten om een optreden van Wesly Bronkhorst mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wesly Bronkhorst.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wesly Bronkhorst. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wesly Bronkhorst checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Wesly Bronkhorst aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag