Johnny Logan

Eigenschappen Johnny Logan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Johnny Logan boeken?

Johnny Logan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Johnny Logan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Johnny Logan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Johnny Logan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Johnny Logan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Johnny Logan

Extra informatie Johnny Logan

Biografie Johnny Logan
Johnny Logan staat weer volop in de belangstelling met zijn nieuwe cd ‘The Irish Connection’. Op het inmiddels in de Scandinavische landen met goud en platina bekroonde album gaat Johnny Logan terug naar zijn ‘roots’en vertolkt hij uitsluitend traditionele Ierse liederen. Nummers als ‘The Wild Rover’, ‘Dirty Old Town’, ‘And The Band Played Waltzing Matilda’ en ‘Whiskey In The Jar’, die stuk voor stuk een grote, wereldwijde populariteit genieten en door de rasperformer naar een nieuw hoogtepunt worden gezongen.

Johnny Logan geniet ‘eeuwige roem’ en dankt deze status vooral aan het Eurovisie Songfestival. Hij leverde de nimmer geëvenaarde prestatie dit festival namens Ierland maar liefst tweemaal als zanger te winnen, in 1980 in Nederland met het lied ‘What’s Another Year’ en zeven jaar later te Belgie met het nummer ‘Hold Me Now’. Als hij daardoor al geen Mr. Songfestival was, werd hij het wel door ook nogeens de componist te zijn van het in 1992 in Zweden winnende en door Linda Martin gezongen lied ‘Why Me’. Nogmaals, een volstrekt unieke prestatie.

lees meer…

De in Australië geboren en sinds zijn derde levensjaar in Ierland wonende Johnny Logan zou echter tekort worden gedaan door zijn langdurige carrière louter en alleen op te hangen aan zijn Songfestival-successen. De muzikale loopbaan van de zanger kent namelijk velerlei hoogtepunten. Daartoe behoren zijn samenwerking met o.a. Paul McCartney, David Bowie, Level 42, Montserrat Caballe en niet te vergeten onze eigen André Hazes. Tijdens zijn programma ‘The Irish Connection’ breng Logan nummers van zijn nieuwe cd maar zullen ook zijn eigen hits niet ontbreken alsmede songs van o.a. Robbie Williams en U2.
Johnny Logan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Johnny Logan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Johnny Logan.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Johnny Logan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Johnny Logan en de eventuele overige kosten om een optreden van Johnny Logan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Johnny Logan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Johnny Logan. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Johnny Logan checken, een gratis optie plaatsen op Johnny Logan en de boeking(en) van Johnny Logan voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Johnny Logan, BOEKINGSBUREAU Johnny Logan, BOEKINGSBURO Johnny Logan, ENTERTAINMENTBUREAU Johnny Logan, ENTERTAINMENTBURO Johnny Logan, ARTIESTENBUREAU Johnny Logan, BOEKINGSKANTOOR Johnny Logan, IMPRESARIAAT Johnny Logan, MUZIEKBURO Johnny Logan, MUZIEKBUREAU Johnny Logan, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Johnny Logan, ARTIESTENBOEKINGSBURO Johnny Logan, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Johnny Logan.

 

Offerte Johnny Logan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag