Marc Canto

Eigenschappen Marc Canto boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Marc Canto boeken?

Marc Canto boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marc Canto.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marc Canto.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marc Canto ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marc Canto plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Marc Canto

Extra informatie Marc Canto

Biografie Marc Canto
Marc Canto de in Vlaardingen geboren, muzikaal begaafde zanger, kreeg al vanaf 12-jarige leeftijd klassieke zangles. Vanaf zijn 20ste jaar zette Marc zijn schreden op het showbusiness pad met optredens als zanger. Twee jaar later was de tijd én zijn stem rijp om een professionele muziekcarrière te beginnen als tenor.

Lessen van Caroline Kaart en masterclasses van Christina Deutekom hadden zijn stem tot volledige volwassenheid gebracht. Marc behaalde een finaleplaats in de Soundmix Show met een nummer van Andrea Bocceli en schitterde in het TV- programma ‘Una Voce Particulare’, gepresenteerd door Ernst Daniël Smid. In 2007 nam hij een cd op met ‘pharos’, een produktie waarmee hij als ‘vaste’ huiszanger regelmatig te zien is in het businessprogramma van Harrie Mens.

Deze unieke ‘zeeuwse’ tenor is zeer geliefd door zijn optredens in Nederland en Duitsland. Ook gaf hij concerten in Zuid Amerika. Door zijn 3 ½ – octaven stem en zijn onuitputtelijke aanhoudende noten, weet hij het publiek te betoveren en te vervoeren. Luister en geniet!

Marc Canto boeken

Hieronder vind u enkele titels welke door Marc Canto zijn uit te voeren. Uiteraard is dit niet alles. Marc’s repertoire wordt nog steeds uitgebreid.

Op verzoek kan Marc ook een speciaal nummer instuderen. Informeer naar de mogelijkheden.

Mama, Nessum dorma, Night in white, Passera, Peramore, Somewhere, Without you, Unchained melody, All by my self, Everytime i look at you, Romanza, Ti Amero, Unbreak my Heart, Granada, Parelvissers, Perhaps Love, Vivo per Lei, Extrano, Ave Maria, Aria e Memoria, Niets is o heerlijk, Mi Manchi, Barcarolle, Besame Mucho, Because we believe en vele andere titels.

Marc Canto boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Marc Canto boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Marc Canto.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marc Canto, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Marc Canto en de eventuele overige kosten om een optreden van Marc Canto mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marc Canto.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Marc Canto. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Marc Canto checken, een gratis optie plaatsen op Marc Canto en de boeking(en) van Marc Canto voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Marc Canto, BOEKINGSBUREAU Marc Canto, BOEKINGSBURO Marc Canto, ENTERTAINMENTBUREAU Marc Canto, ENTERTAINMENTBURO Marc Canto, ARTIESTENBUREAU Marc Canto, BOEKINGSKANTOOR Marc Canto, IMPRESARIAAT Marc Canto, MUZIEKBURO Marc Canto, MUZIEKBUREAU Marc Canto, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Marc Canto, ARTIESTENBOEKINGSBURO Marc Canto, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Marc Canto.

 

Offerte Marc Canto aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag