Xandro Leima

Eigenschappen Xandro Leima boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Xandro Leima boeken?

Xandro Leima boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Xandro Leima.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Xandro Leima.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Xandro Leima ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Xandro Leima plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Xandro Leima

Extra informatie Xandro Leima

Biografie Xandro Leima
Alejandro Fernández Pérez de Lema, oftewel Xandro Leima, werd geboren in Murcia. (Spanje) Xandro is zijn professionele carriere in 1995 gestart als lid van het duo “Romanze”. Hij maakte 6 jaar deel uit van dit duo. “Romanze” nam een cd op genaamd “Amándote”. In 1997 nam “Romanze” deel aan de 30ste editie van het Benidorm Festival.

Van 2002 tot 2004 maakte Xandro deel uit van het prestigieuze orkest “Brittania”.

Zij traden door heel Spanje zo´n 200 keer op in diverse gala’s.

In 2004 tekende Xandro een contract met Ruffity Records en nam als Xandro Leima zijn eerste solo album “Cerca de ti” op. Een album bestaande uit originele songs.

In 2005 begon Xandro met de opname van zijn tweede album “Jamas es tarde”. Dit keer geregisseerd en gerealiseerd door de alom bekende producer en componist Chema Purón.

Eind 2007 nam Xandro in Miami zijn meest recente album “Desesperadamente” op. Een album met prachtige songs, vol liefde en gevoel. Een album geproduceerd door Jose Luis Morin (winnaar van twee grammy´s) en Mariano Ruffity. Aan dit album werkten getalenteerde muzikanten en componisten mee zoals Juan Carlos Perez Soto, Salo Loyo (muzikant en producer van Luis Miguel) Elio Torres (muzikant en arrangeur van Ricardo Montaner) Jorge Luis Sosa (muzikant van o.a. Chayanne) Ricardo Martinez, Lee Levin, Richard Bravo, en producer Jose Luis Morin als auteur van o.a. verschillende songs.

 

In de zomer van 2008 bracht Xandro Leima voor de eerste keer een bezoek aan Nederland. Hij tracht dan terrein te winnen buiten Spanje. Tijdens zijn eerste bezoek gaf hij diverse interviews voor Nederlandse radiostations. In september 2008 verzorgde hij het voorprogramma van Belle Perez hetgeen een groot succes werd bij het Nederlandse publiek.

In het jaar 2009 begon Xandro met de voorbereidingen van zijn introductie op de Europese markt. Hij is hiervoor op zoek naar nieuwe songs voor een volgend album, dat meer gefocust zal zijn op deze nieuwe markt. Dit album zal eind 2010 worden gelanceerd. Ondertussen nam Xandro op 31 juli 2009 met “Desesperadamente” deel aan het prestigieuze “Festival de Candelaria” op Tenerife. Van de 150 deelnemende songs gingen er uiteindelijk 10 artiesten naar de finale. Lokale artiesten wonnen de eerste en tweede plaats. Xandro eindigde op een derde plaats.

Xandro Leima heeft zijn geboorteland tijdelijk verruild voor Nederland teneinde samen met een team van Nederlandse producers te werken aan de voorbereidingen van een nieuw album en tevens om te worden gecontracteerd voor concerten in Europa.

Belle Perez – Ave Maria

Jeroen vd Boom – Jij bent zo (in de spaanse uitvoering is dit David Bisbal -Silencio)

Ricky Martin – Jaleo

David Bisbal – Buleria

David Bisbal – Oye el boom boom

Marc Anthony – Ahora quien (salsa version)

Los Lobos – La Bamba

Xandro Leima – Margarita (geen cover)

Repertoirelijst bestaat o.a uit:
Xandro Leima boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Xandro Leima boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Xandro Leima.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Xandro Leima, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Xandro Leima en de eventuele overige kosten om een optreden van Xandro Leima mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Xandro Leima.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Xandro Leima. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Xandro Leima checken, een gratis optie plaatsen op Xandro Leima en de boeking(en) van Xandro Leima voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Xandro Leima, BOEKINGSBUREAU Xandro Leima, BOEKINGSBURO Xandro Leima, ENTERTAINMENTBUREAU Xandro Leima, ENTERTAINMENTBURO Xandro Leima, ARTIESTENBUREAU Xandro Leima, BOEKINGSKANTOOR Xandro Leima, IMPRESARIAAT Xandro Leima, MUZIEKBURO Xandro Leima, MUZIEKBUREAU Xandro Leima, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Xandro Leima, ARTIESTENBOEKINGSBURO Xandro Leima, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Xandro Leima.

 

Offerte Xandro Leima aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag