Eric Dikeb

Eigenschappen Eric Dikeb boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Eric Dikeb boeken?

Eric Dikeb boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eric Dikeb.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eric Dikeb.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eric Dikeb ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eric Dikeb plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Eric Dikeb

Extra informatie Eric Dikeb

Biografie Eric Dikeb
De eerste echte grote hit voor Eric Dikeb kwam in 1998, toen hij met de Après-Ski-klas het lied “Volg De Leraar” opnam. Dit werd een grote hit in alle wintersportlanden en tijdens carnaval ’98 was het overal te horen.

Erics carrière raakte vanaf april 2000 in een stroomversnelling, toen hij door Rob Stenders werd gevraagd mee te werken aan het populaire ochtend programma Stenders Vroeg. Vanaf dat moment was hij 4 dagen per week te horen op de radio.

Echte naamsbekendheid verwierf hij toen hij een jaar later te zien was in de real life soap Big Diet van SBS6. Zijn feestnummer “De Pizzahut”, over zijn voorliefde voor fastfood en dansen, werd daarna een megahit.

In 2002 ontving Eric Dikeb in Belgie een gouden plaat voor de nr. 1 hit “De Pizzadans”, uitgevoerd door de formatie Dynamite.

In 2003 kwam het feestnummer “Fast Food Song” van The Fastfood Rockers op nummer 2 (!!) in The UK top 50 met aansluitend de succesuitvoering “Burgerdance”, uitgevoerd door DJ Ötzi, met een bescheiden rol voor Eric zelf, op nummer 3 (!!) in Oostenrijk en op nummer 1 (!!) in Duitsland.

Anno 2007 verschijnt er een geweldige nieuwe single met als titel: “Ik schreeuw het van de daken”. Eric zorgt bij live optredens altijd voor een knalfeest!

Eric Dikeb boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Eric Dikeb boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eric Dikeb.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eric Dikeb, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eric Dikeb en de eventuele overige kosten om een optreden van Eric Dikeb mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eric Dikeb.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eric Dikeb. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eric Dikeb checken, een gratis optie plaatsen op Eric Dikeb en de boeking(en) van Eric Dikeb voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eric Dikeb, BOEKINGSBUREAU Eric Dikeb, BOEKINGSBURO Eric Dikeb, ENTERTAINMENTBUREAU Eric Dikeb, ENTERTAINMENTBURO Eric Dikeb, ARTIESTENBUREAU Eric Dikeb, BOEKINGSKANTOOR Eric Dikeb, IMPRESARIAAT Eric Dikeb, MUZIEKBURO Eric Dikeb, MUZIEKBUREAU Eric Dikeb, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eric Dikeb, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eric Dikeb, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eric Dikeb.

 

Offerte Eric Dikeb aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag