Danny Vera

Eigenschappen Danny Vera boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min.
Geluid
Exclusief

Danny Vera boeken?

Danny Vera boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Vera.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Vera.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Vera ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Vera plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny Vera

Extra informatie Danny Vera

Biografie Danny Vera
Nederlandse singer/songwriter die een kruising is tussen Ilse DeLange en Chris Isaak. Begin 2003 verschijnt zijn debuutsingle ‘My Confession’.

Danny Vera begint als tiener met gitaar spelen “Ik speelde nauwelijks gitaar maar kocht daar een dure Gretsch, die hadden George Harrison en Brian Setzer immers ook. Toen moest ik natuurlijk wel gaan leren spelen.” Vera begon nummers te schrijven en op te treden, eerst met zijn rockabilly-bands, later solo. “Het klikte gelijk met het publiek, heerlijk vond ik dat. Op m’n achttiende wist ik al dat ik als artiest m’n brood wilde verdienen.”

Country

De singer/songwriter wordt in 2002 getekend door Universals AR manager Niels Aalberts. Aalberts heeft zijn sporen al verdiend met o.a. Brainpower en abel. Van de singer/songwriter mag je zijn muziek country noemen, daar heeft Danny als liefhebber van het genre geen moeite mee, maar de lading dekken doet het volgens hem niet. Zijn palet omvat ook rockabilly en eigentijdse MOR. Danny Vera: “Sommigen zullen mijn muziek wel commercieel vinden, maar ik heb er helemaal geen moeite mee om muziek te maken voor een breed publiek Bovendien, wat is commercieel als je in het jaar 2014 nog met een vetkuif rondloopt?”
Danny Vera boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Danny Vera boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny Vera.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Vera, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny Vera en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny Vera mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Vera.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny Vera. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny Vera checken, een gratis optie plaatsen op Danny Vera en de boeking(en) van Danny Vera voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny Vera, BOEKINGSBUREAU Danny Vera, BOEKINGSBURO Danny Vera, ENTERTAINMENTBUREAU Danny Vera, ENTERTAINMENTBURO Danny Vera, ARTIESTENBUREAU Danny Vera, BOEKINGSKANTOOR Danny Vera, IMPRESARIAAT Danny Vera, MUZIEKBURO Danny Vera, MUZIEKBUREAU Danny Vera, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny Vera, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny Vera, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny Vera.

 

Offerte Danny Vera aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag