Frank Galan

Eigenschappen Frank Galan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
45 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Frank Galan boeken?

Frank Galan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank Galan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank Galan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank Galan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank Galan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Frank Galan

https://youtube.com/watch?v=Og64mf2Mo-0

Extra informatie Frank Galan

Biografie Frank Galan
De Belgische artiest “Frank Galan” staat garant voor sfeer, ambiance en romantiek. Hij beweegt zich tussen alle muziekstijlen gaande van Julio Iglesias, Neil Diamond, Peter Maffay tot vele andere internationale repertoires. Een artistieke “cameleon” pur sang. Nederlands, Spaans, Duits, Engels, Frans…u zegt het maar.

De uitermate professionele en internationaal georiënteerde carriere zoals Frank Galan zijn slechts weinigen onbekend gebleven in de afgelopen 15 jaar. Gevoel, passie, klasse en een 5-talig repertoire zijn slechts enkele eigenschappen  die Frank Galan in zich heeft verenigd en hem hebben gemaakt tot wat hij nu is : uniek en succesvol !

Een “exclusieve” stem, internationale allure, een rasechte “live” artiest en een grenzeloze ambitie zijn de krachten van Frank Galan. Uw clienteel en publiek zal verrassend  opkijken als Frank Galan de songs van “Julio Iglesias” vertolkt in het Spaans. Een adembenemende gelijkenis ! Niemand in de Lage Landen doet dit hem na !

Frank Galan brengt u iets “verrassend anders”, méér dan u gewend bent. Zijn sympathieke uitstraling, zijn “entertainmentgehalte” en het betrekken van het publiek tijdens zijn optredens, doet menig organisator versteld staan.

Frank Galan bewijst keer op keer dat “live” zingen en “entertainment” absoluut belangrijk zijn. Na meer dan 15 jaar full-time in het vak is deze artiest een vaste waarde geworden zowel in binnen als buitenland. Songs waar u en uw clienteel van opkijken, een absolute meerwaarde tijdens uw evenement.

Laat u verrassen door deze artiest die uw programma een andere dimensie geeft. “Klasse”, “kwaliteit” én een mooie verschijning zijn de ingrediënten voor een “onvergetelijke” show !

Frank Galan boeken ?

Gala-events, bedrijfsfeesten, restaurants-feestzalen en andere evenementen, daar scoort Frank Galan als geen ander.

Schlagers, ballades, temperamentvolle songs….Frank Galan betovert uw publiek !
Frank Galan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Frank Galan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frank Galan.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank Galan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank Galan en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank Galan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank Galan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank Galan. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frank Galan checken, een gratis optie plaatsen op Frank Galan en de boeking(en) van Frank Galan voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frank Galan, BOEKINGSBUREAU Frank Galan, BOEKINGSBURO Frank Galan, ENTERTAINMENTBUREAU Frank Galan, ENTERTAINMENTBURO Frank Galan, ARTIESTENBUREAU Frank Galan, BOEKINGSKANTOOR Frank Galan, IMPRESARIAAT Frank Galan, MUZIEKBURO Frank Galan, MUZIEKBUREAU Frank Galan, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frank Galan, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frank Galan, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frank Galan.

 

Offerte Frank Galan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag